Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Sözlü Sınavı Tarihi Açıkladı

Maliye Bakanlığı 20 Mart 2016 tarihinde yazılı sınavını gerçekleştirdiği Defterdarlık Uzman Yardımcılığı giriş sınavı sözlü bölümünün yapılacağı yer ve tarihleri bir ilan ile yayınladı.

Maliye Bakanlığı, Defterdarlık Uzman Yardımcılığı giriş sınavı sözlü bölümünün yapılacağı yer ve tarihleri 7 Haziran 2016 tarihinde yayınlandı.

20 Mart 2016 tarihinde yapılan Defterdarlık Uzman Yardımcılığı yazılı sınavını kazanıp sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar sözlü sınavına 18 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında girecek.

Maliye Bakanlığı, Personel Genel Müdürlüğü, Toplantı Salonu’nda belirtilen gün ve saatlerde sınavın yapılacağını duyurdu. Sınava toplamda 200 aday katılacak.

Defterdarlık uzman yardımcılığı giriş sınavı yazılı bölümü sonucu kapsamında sözlü sınava katılmaya hak kazananlara dair ilanda 20 Mart 2016 tarihinde yazılı bölümü yapılan Defterdarlık Uzman Yardımcılığı Giriş Sınavında başarılı olarak sözlü sınava girmeye hak kazanan 200 aday, aday numarasına göre aşağıdaki linkte bulunan 200 kişilik aday listesinde yerini aldı.

Sözlü sınava katılabilmek için, Maliye Bakanlığı Defterdarlık Uzmanlığı Yönetmeliğinin 8. maddesi gereği, diploma veya mezuniyet belgesi var ise denklik belgesi asıllarının sözlü sınav tarihinde Bakanlığın Personel Genel Müdürlüğü Sınav Hizmetleri Şubesine ibrazı gerekli olduğu açıklandı.

2014 ve 2015 yıllarında yapılan KPSS sınavına girmiş olmak ve KPSSP39, KPSSP40, KPSSP42, KPSSP56, KPSSP118 puan türlerinin herhangi birinden en az 75 puan almış olmak gerekiyordu. Maliye Bakanlığı’nca Defterdarlık Uzman Yardımcısı alımı için gerçekleştirilecek olan sınav yazılı ve sözlü sınav olmak üzere iki aşamalı olarak yapılmakta. Yazılı sınavı başarılı olarak tamamlayan 200 aday sözlü sınava katılmaya hak kazandı.

Kazanan listesi ve daha fazlası için lütfen

TIKLAYINIZ.

 


Kpsscafe.com.tr

07 Haz 2016 - 17:42 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler