Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu, Lise Mezuniyeti ve KPSS'den 60 Puan Şartı İle 130 İşçi Alacak!

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımlarında bulunacak.

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu LİSE MEZUNU tam 130 daimi işçi alacak!

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, 18 Ekim 2016 tarihinde Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında yayımladığı duyuru ile alımlarını kamuoyuna duyurdu.

Duyurusunda her türlü ayrıntıya yer veren Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, adaylara bu ayrıntıları iletti.

KPSS'DEN 60 PUAN ŞARTI! LİSE MEZUNİYETİ ŞARTI!

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, alımlarını İŞKUR aracılığı ile yapıyor. Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, alımlarını 2014 KPSS P94 puanı ile alacak! Adayların en az 60 puan almış olması gerekiyor. Bunun yanında adayların en az lise ve dengi okul mezunu olması şart! 

Alımlar hakkındaki tüm detaylar ve ayrıntılar İŞKUR resmi web sayfasından takip edilecektir. Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, alım yapacağı personel ve pozisyonları da duyurusunda belirtti.

Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü 130 personel alımı için lütfen

BURAYA TIKLAYINIZ

.

Kpsscafe.com.tr

18 Eki 2016 - 09:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler