KPSS'li ve KPSS'siz 120 Memur Alımı Başvurusu İçin Son Gün: 31 Ekim 2017

Kamu kurum ve kuruluşlarına memur alımları yapılmaya devam ediliyor. Yayımlanan bazı ilanlar için başvurularda son güne girildi. İşte son başvuru tarihi 31 Ekim olan memur alım ilanları.

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Bazı ilanlar için ise son başvuru tarihi yaklaşıyor.

DPB aracılığıyla yayımlanan ilanlarda kamu kurum ve kuruluşları, kendi bünyesinde istihdam etmek üzere KPSS puanı ile veya KPSS şartsız çok sayıda personel alıyor. Alım yapan bazı kurumların bu ilanlarına başvurular 31 Ekim 2017 günü sona eriyor. İşte son başvuru tarihi 31 Ekim 2017 olan kamu personeli alım ilanları.

Dışişleri Bakanlığı KPSS Şartsız 30 Memur Alıyor

Dışişleri Bakanlığı tarafından Ekim ayı başında yayımlanan ilanda, bakanlık bünyesinde istihdam etmek üzere aday meslek memur alımı yapılacağı belirtildi. İlanın detaylarına gitmek için lütfen TIKLAYIN

KYK 25 Personel Alımı Yapıyor

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından geçtiğimiz hafta yayımlanan ilanda kurum bünyesinde istihdam etmek üzere 25 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacağı açıklandı. İlanın detayları ve başvuru şartları için TIKLAYIN

TÜBİMER KPSS'siz 7 Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK İletişim Merkezi Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hata yayımlanan ilanda KPSS şartsız 7 uzman yardımcısı personeli alımı yapılacağı açıklandı. İlanın şartları ve başvuru detayları için TIKLAYIN

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANLARI

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 3 akademik personel alımı yapıyor.

Hacettepe Üniversitesi 1 akademik personel alımı yapıyor.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi 11 akademik personel alımı yapıyor.

Balıkesir Üniversitesi 42 akademik personel alımı yapıyor.

Amasya Üniversitesi 1 akademik personel alımı yapıyor.

Akademik personel alım ilanlarının detayları ve diğer tüm memur alımları için www.dpb.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

Memur alım ilanlarından haberdar olmak için;

Facebook grubumuza katılın --->tıklayın

En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamız ----> tıklayın

android uygulamamız ---->>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

30 Eki 2017 - 13:38 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler