KPSS'den 50 Puan Yeterli! Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Memur Alımında Bulunacak

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü MEMUR ALIMInda bulunuyor! Adayların başvuruda bulunabilmesi için KPSS'den en az 50 puan alması yeterli oluyor! Peki diğer şartlar neler?

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Memur Alımında Bulunacak! Üstelik KPSS'den 50 Puan Yeterli

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü'nce yapılan açıklama doğrultusunda kurum bünyesine 3 mühendis ve 1 veteriner hekim olmak üzere 4 sözleşmeli memur alımı gerçekleştirilecek.

KPSS'DEN 60 PUAN YETERLİ Mİ?

2016 yılında yapılan KPSS lisans sınavı sonuçlarının baz alınarak yapılacak olan Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü personel alımlarında Adayların KPSS'den en az 50 puan almış olması başvuruda bulunması yeterli görüldü.

GEREKLİ KRİTERLER NELERDİR?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı memur alımında adayların  T.C. vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, 45 yaşını doldurmamış olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak gibi şartlara sahip olması şart.

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR NEREYE YAPILIR?

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı memur alımına başvuru yapmak isteyen adayların 14 Temmuz 2017 tarihine kadar Akdeniz Su Ürünleri Araştırma Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü'nün Kepez Birimi’ne müracaat etmesi gerekiyor. Başvuru adresi Yeşilbayır mahallesi Akdeniz Bulvarı No:2 Döşemealtı-ANTALYA olarak verildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı memur alımına dair daha fazla bilgi edinmek için lütfen kurum resmi web sayfasına göz atınız.

Memur alımlarını Takipte kalmak için alttaki uygulamaları kullanabilirsiniz. MEMUR grubumuza ücretsiz katılmak için TIKLAYINIZ 

İos mobil uygulamamızı ücretsiz cep telefonunuza yüklemek için TIKLAYINIZ Android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için TIKLAYINIZ

Kpsscafe.com.tr ANKARA

10 Tem 2017 - 09:08 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

suat - Bizzat başvuru için Antalya'ya mı gitmemiz lazım.Yani baş vuru için bir Wep adresi filan yokmu...

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 09:08
05

hülya - önlisans okuduk okadar zor şartlarda veteriner sağlık neden alım yok kardeşim. biz ne yapacağız yıllarmız beklemekle geçiyor. Allah sonumuzu hayır etsin....

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 09:08
03

servetkoyuncu - slm ben 1979 doğumluyum lise mezunuyum kpss de 57 puan aldım hala bir yer başvuru yapamadık ve 2006 yılından beri silahlı özel güvenlik görevlisi olarak devlet hastanesinde çalışmaktayım müracatlar nasıl olacak acaba yrd.olursanız sevinirim

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 09:08
02

hakan - sayın bakanım gıda tarım bakanlığı eleman alıyor ama ya mühendis yada tekniker düz memur hizmetli ve şoförde alınmasını istiyorum kpss den 68 puan aldım hala boştayım saygılarımla

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 09:08
01

Nagihan tunç - Ön lisans mezunuyum yeni bitirdim alım varmı acaba

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Temmuz 09:08


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler