KPSS'siz, 50-60-70 KPSS ile Kamuya Personel, Memur ve Asker Alımı (Mayıs 2018 Son İlanları)

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanlarda en az ilkokul mezunu adaylar arasından memur, asker, personel alımı yapılıyor. KPSS'siz, KPSS puan sınırı olmadan ve 50-60-70 KPSS puan şartı ile yapılan personel alımlarının detayları haberimizde.

KPSS'siz, 50-60-70 KPSS ile Kamuya Personel, Memur ve Asker Alımı (Mayıs 2018 Son İlanları)
KPSS'siz, 50-60-70 KPSS ile Kamuya Personel, Memur ve Asker Alımı (Mayıs 2018 Son İlanları)
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Kamu kurum ve kuruluşlarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından binlerce personel alımı yapılıyor.

Mayıs 2018'in son döneminde yayımlanan ilanlarda kamu kurum ve kuruluşlarına en az ilkokul mezunu adaylar arasından memur, personel ve asker alımı yapıldığı bildirildi. Önceki haberlerimizde memur alımlarını farklı başlıklarda tek tek olarak siz takipçilerimiz ile paylaştık. Bu haberimizde ise başvurusu devam eden kamu personeli alım ilanlarını tek başlık altında vermeye çalıştık.

DPB İLANLARI

Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla yayımlanan ilanlar şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

DPB'de yayımlanan yukarıdaki ilanlara başvuru yapacak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması gerekmektedir. Öte yandan adayların atanacağı görevi yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmaması da aranan diğer şartlar arasında.

MEZUNİYET ŞARTI

Yayımlanan ilanlarda başvuru yapacak adayların sözleşmeli er alımı için en az ilkokul mezunu olması gerektiğine yer verildi. Diğer ilanlarda ise başvuru yapacak adayların lise, önlisans ve lisans mezunu olması gerektiğine yer verildi.

KPSS ŞARTI

Başvurusu devam eden ilanların bazılarına KPSS puan sınırı olmadan başvuru alınırken bazı ilanlar 50-60 ve 70 KPSS ile başvuru kabul ediyiyor. Bazı ilanlar ise KPSS'siz personel alımı yapıyor.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI VE BAŞVURU EKRANI

Yukarıda yazan kamu personeli alım ilanlarının bazılarına başvurular şahsen alınırken bazılarına da başvurular internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru özel şartları ve başvuru şekli için aşağıdaki ilişkili haber kısmına göz atabilirsiniz.

KPSS ilanları için TIKLAYIN

MEMUR ALIMLARINDAN KAMU PERSONELİ ALIM  İLANLARINDAN VE DAHA FAZLASINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----->>> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  |  ANKARA - ÖZEL HABER

24 May 2018 - 21:38 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Serdar - Yas siniri ne ayrica nasil bas vuru yapixaz yardimci olurmusunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 21:38
02

Kaan - Personel alımından daha çok bizim nerdek başvuracağımız önemli keşke başvuru link lerini de ekleseniz insanlara daha çok yardımcı olsanız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 21:38
01

Ben makine mühendisiyim - Ben makine mühendisiyim , hadi bana kadro bulun o binlerce dediğiniz kadronun içinden ! Adli tıp 8 tane alıyor, oh maşAllah Allah bereket versin diyelim. 400.yüm 2 senedir bekliyorum ve şimdi puanım yanacak. Başlarım sizin binlerce kadronuza

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Mayıs 21:38


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler