KPSS'den 60 Puan ile Büro Memuru Alımında Süreç Sona Eriyor

Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Vakfı tarafından yapılan açıklamalar dahilinde kuruma personel alımları yapılacak. Başvurular 29 Mayıs 2017 tarihinde sona erecek.

KPSS'den 60 Puan ile Büro Memuru Alımında Süreç Sona Eriyor

Mersin Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nca yapılan yazılı açıklama doğrultusunda kuruma 1 adet büro memuru alınıyor. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor.

Mersin Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle KPSS'den en az 60 puana sahip olması şart. Bunun yanında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 4 yıllık yükseköğretim kurumlarının herhangi bir bölümünden mezun olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, Askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak şartlarına uyum sağlaması gerekiyor.

Mersin Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanına yüzlerce aday başvuruda bulundu. Henüz başvuru yapmayan adaylar ise Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü'nün https://appext.aile.gov.tr/vakifilan/Giris.aspx adresinden online olarak kolayca başvurularını tamamlayabilir.

Mersin Bozyazı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımı hakkında ayrıntılı bilgi için kurumun kendisi ile iletişime geçebilir, diğer alım ilanları için anasayfamızı inceleyebilirsiniz.

Kolay erişim imkanlarımızı ücretsiz olarak kullanın! >>> 

Ücretsiz facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 May 2017 - 22:43 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

ibrahim - Bu şartı keşke ilan da yazsaydınız! En az 4 yıllık lisans eğitimini tamamlamış olmak

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 22:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler