KPSS'de 60 Puan Şartı! Aile Sosyal Destek Programı 20 Personel Alımı (asgari ücretin %110 fazlası maaş)

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda personel alımı yapılacak. Yayımlanan ilan duyurusunda gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine sunuldu. Adayların kpss'den 60 puana sahip olmasının yeterli olduğu alımların ayrıntıları kpsscafe'de...

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama ile kuruma 20 personel alınacak.

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün 30 Mart 2017'de resmi web sayfasından yayımladığı personel alım ilanı ile başvurular başladı. Kuruma 20 adet asdep personel alımı gerçekleştirilecek. Daha önce de çok kez yayımlanan ilanlara Ağrı da katıldı ve alım yapacağı personel sayısını açıkladı.  

GEREKLİ ŞARTLAR;

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Aile Sosyal Destek Programı 1500 ASDEP personeli alımı dahilinde kuruma alınacak olan tüm personel adaylarından beklenen özellikler ve şartlar bulunuyor. Adayların Sosyal Hizmet, Psikoloji, Sosyoloji, Çocuk Gelişimi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık, Aile ve Tüketici Bilimleri bölümlerinden mezun olmak şartı aranıyor. 2015-2016 yılları KPSS P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, adli sicil kaydı bulunmamak şartlarının tamamına birebir uyması şart.

PERSONELE VERİLECEK ÖDEMELER

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne alınan personellere asgari ücretin yüzde 110 fazlası ücret ve ilave olarak yol ile yemek ücreti verilecek.

İSTENEN BELGELER

Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü personel alım ilanına başvuru yapmak isteyen adayların kimlik fotokopisi, 2015-2016 KPSS sonuç belgesi, adli sicil kaydı, askerlik durum belgesi, sağlık raporu, ikametgah belgesi, dilekçe, başvuru formu, lisans diploma aslı ve fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile kurumun kendisine başvuru yapması gerekiyor.

BAŞVURULAR VE DAHA FAZLASI

BAŞVURULAR 7 Nisan 2017 tarihi mesai bitimine kadar Ağrı Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne şahsen yapılacak. Tüm şartlar, gerekli belgeler, başvuru adresi ve çok daha fazla ayrıntı için lütfen TIKLAYINIZ.

KPSS CAFE olarak hazırladığımız kolay erişim imkanları olan memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız  En hızlı erişim imkanı olan ios uygulamamız ----> tıklayınız android uygulamamız ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

30 Mar 2017 - 19:27 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler