KPSS 60 Puan Şartı ile Açıktan Devlet Memuru Alınıyor (Önlisans, Lisans Mezunu)

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yapılan memur alımı için başvurular devam ediyor. Yayımlanan ilana göre önlisans ve lisans mezunu çok sayıda devlet memuru alımı yapılıyor. İlanın detayları ve başvuru şekli haberimizin devamında.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan memur alımına başvurular devam ediyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan memur alımında, ön lisans ve lisans mezunu çok sayıda personel alımı yapılacağı bildirildi.

Lisans Düzeyinden Alım Yapılan Pozisyonlar ve Sayılar

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar ve alım yapılan toplam sayı şu şekilde:17 Mühendis, 1 Mimar, 39 Uzman, 1 Tercüman, 4 Avukat, 1 Veteriner, 3 Grafiker, 2 Hemşire, 3 Memur, 2 İstatistikçi, 55 Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni, 1 Veteriner.

Önlisans Düzeyinden Alım Yapılan Pozisyonlar ve Sayıları

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda ön lisans mezunu adayların başvuru yapabileceği pozisyonlar ve alım yapılan toplam sayı şu şekilde: 2 Zabıt Katibi, 14 Tekniker, 9 Memur.

Başvuru Genel Şartları

# Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

# Müracaat tarihi (internetten yapılan ön başvurunun son günü) itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

# Sicil Kaydı olmaması,

# Atanacağı görevi yapmaya engel herhangi bir sağlık sorunu olmamasıi

# Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmamak.

# Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş (tecilli) veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

KPSS Şartı

Önlisans ve lisans düzeyinden açılan kadrolara başvuru yapmak için 2016 yılında yapılan KPSS'den en az 60 puan almış olmak gerekiyor.

Başvuru

Jandarma Genel Komutanlığı açıktan devlet memuru alımına başvuru yapmak isteyen adayların 28 Kasım 2017'ye kadar aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir.

2017 Yılı J.Gn.K.lığı ile Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Açıktan Devlet Memuru Alımı Başvuruları için TIKLAYIN

Başvuru adresini İnternet Explorer'dan açın.

Öte yandan önlisans ve lisans mezunu adaylar, en az lise düzeyinden yapılan hizmetli ve memur kadrolarına da başvuru yapabilirler.

Başvuru kılavuzuna ve özel şartlara gitmek için TIKLAYIN

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscfe.com.tr   | Ankara

22 Kas 2017 - 11:10 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Dilek - Başvuru yapabilen varmı?neden puan türü pasif görünüyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 11:10
01

fatma - puan türü aktif olmayınca başvuru yapamıyorum yapan varmı lütfen yardımcı olurmusunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 22 Kasım 11:10


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler