KPSS 2017/8 347 Sağlık Personeli Alımı Tercih Başvurusu İçin Son Saatler !

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bünyesinde istihdam edilmek üzere 347 ebe alımı için yapılacak tercihlerde son saatlere girildi. İşte tercih işlemleri için son bilgiler.

Sağlık Bakanlığı tarafından yayımlanan KPSS 2017/8 kılavuzunda Türkiye Halk Sağlığı Kurumu bünyesinde istihdam etmek üzere 347 ebe alımı için tercihlerin alınacağı belirtildi.

Merkezi atama ile ebe alımı yapılacağı ilanı geçtiğimiz hafta Devlet Personel Başkanlığı ve Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından duyuruldu. Yapılan açıklamada Türkiye Halk Salığı Kurumuna merkezi atama ile lisans mezunu ebe alımı yapılacağı belirtildi. Tercihler çin son tarih 27 Temmuz olarak açıklandı. ÖSYM üzerinden tercih bildirimi bu akşam saatler 23.59'u gösterdiğinde sona erecek.

Tercih İşlemleri Nasıl Yapılacak?

KPSS 2017/8 merkezi yerleştirme kapsamında tercih işlemi yapacak adaylar, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezinin ais.osym.gov.tr internet adresinde bulunan panellerine girip KPSS-2017/8 Tercih işlemleri sekmesine giriş yaparak yayımlanan tercih kılavuzuna göre başvurularını yapmaları gerekmektedir.

KPSS 2017/8 Tercih Kılavuzu

ÖSYM tarafından yayımlanan kılavuzda kontenjanlar ve başvuru için genel bilgiler adaylara açıklandı. Tercih kılavuzu için;

Genel Bilgiler

TABLO-1 4924 Sayılı Kanun Uyarınca Atama Yapılacak Sözleşmeli Sağlık Personeli Pozisyonları (Lisans Mezunları İçin)

Kamu personeli alım ilanlarından, memur haberlerinden, kpss haberlerinden, son dakika haberlerinden, gündem haberlerinden ve daha fazlasından haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıda bulunan platformlardan takipte kalın.

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

27 Tem 2017 - 10:33 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler