KPSS 2017/2 Tercih Başvurusu İçin Son Saatler (208 Lise, 1830 Üniversite Mezunu Memur Alımı)

Toplamda 90 kamu kurumuna en az lise mezunu 2038 memur alımı için başvurularda son saatlere girildi. Peki merkezi yerleştirme tercih başvuruları saat kaçta sona erecek? Başvurular nasıl yapılacak? Tercih ücreti hangi bankaya yatırılacak? Cevaplar ve daha fazlası haberimizde.

KPSS 2017/2 Tercih Başvurusu İçin Son Saatler (208 Lise, 1830 Üniversite Mezunu Memur Alımı)
Haber albümü için resme tıklayın

En az lise mezunu 2038 memur alımı başvurusu için son güne girildi.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yayımlanan KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme tercih kılavuzunda başvuruların 23 Kasım 2017'de sona ereceği belirtilmişti. 23 Kasım günü geldi ve en az lise mezunu 2038 memur alımı için tercih başvuruları bu akşam saat 23.59'da sona erecek.

Kadro Dağılımı

KPSS 2017/2 tercih kılavuzuna göre toplamda 90 kamu kurumuna 2038 memur alımı yapılacak. Alınacak personellerin mezuniyet durumlarına göre sayı dağılımı şu şekilde: 208 adet ortaöğretim, 918 adet önlisans ve 912 adet lisans mezunu

Tercihler Nasıl Yapılacak?

Henüz tercih yapmayan adayların bu akşam saat 23.59'a kadar tercihlerini ÖSYM'nin aday işlemleri sistemi üzerinden yapması gerekmektedir: AİS'de bulunan panellerine T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile girecek adaylar, KPSS 2017/2 başvuru bağlantısını tıklayarak tercihlerini bildirmesi gerekmektedir.

Tercih Ücreti

23 Kasım 2017 saat 23,59'a kadar tercihlerini ÖSYM'ye bildiren memur adayları, 15 TL olan tercih ücretini 24 Ekim 2017 Cuma günü saat 23,59'a kadar anlaşmalı bankalara ya da mesai bitimine kadar ÖSYM'nin ÖDEMELER kısmına yatırması gerekmektedir. Tercih ücretini yatırmayan adayların tercihleri geçersiz sayılı ve aday yerleştirmeye hak kazanamaz.

Tercih Robotu

KPSS 2017/2 merkezi yerleştirme ile memur alımı duyurusunun yayımlanması ile tercih kılavuzu da E devlet sistemi üzerinden adayların erişimine açıldı. Adaylar, mezuniyet ve nitelik durumlarını seçerek kendilerine uygun pozisyonu kolaylıkla tercih robotu üzerinden görebilir. Tercih robotuna gitmek için TIKLAYIN

Tercih Kılavuzu

KPSS 2017/2 tercih duyurusunun ardından ÖSYM tercih kılavuzunu yayımlamıştı. Yayımlanan kılavuzda memur alımının yapılacağı kurumlar, kadrolar ve nitelik kodları adayların erişimine açıldı. Tercih kılavuzuna gitmek için TIKLAYIN

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscfe.com.tr   | Ankara

23 Kas 2017 - 09:39 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler