KOSGEB KPSS 70 Puan Şartı ile Memur Alımı Başvuruları Devam Ediyor

KOSGEB personel alımı başvuruları devam ediyor. İşte yayımlanan personel alım ilanının detayları ve başvuru şekli.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından personel alım ilanı geçtiğimiz hafta yayımlandı.

KOSGEB tarafından yayımlanan personel alım ilanında Taşra Birimlerinde görevlendirilmek üzere 40 KOBİ uzman yardımcısı alımı yapılacağı belirtildi. İlgili alıma başvurular 21 Temmuz günü başladı ve son başvuru tarihi 8 Ağustos olarak açıklandı.

Başvuru Şartları

#  T.C. Vatandaşı olmak,

# Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

# 18 yaşını bitirmiş ve Giriş sınavının yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.

# Askerlikle ilgisi bulunmamak; askerlik çağına gelmemiş, gelmiş ise yapmış, erteletmiş, yedek sınıfa geçirilmiş veya muaf olmak,

# Sicil Kaydı bulunmaması

# Diğer kuruluşlarda mecburi hizmet yükümlülüğü bulunmamak, mecburi hizmet borcunu ödemeyi kabul etmiş olduğunu tevsik etmek veya diğer kuruluşun ve KOSGEB'in muvafakatı ile mecburi hizmet süresini KOSGEB'de tamamlamayı taahhüt etmiş bulunmak,

# Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.

# KPSS sınavında 10'uncu maddede belirtilen puan türlerinde, 2017 yılında asgari 70 (yetmiş) puan almak,

# Üniversitelerin en az dört yıllık lisans düzeyinde eğitim veren;

KUİY01 Referans Kodu İçin: Endüstri, İşletme, Makine, Elektrik, Elektronik, Bilgisayar, Kimya, Matematik, Mekatronik, Metalürji veya Malzeme Mühendisliği ile diğer fakültelerin Matematik veya İstatistik bölümlerinin birinden ya da bunlara denkliği YÖK tarafındna onaylanan bölüm mezunu olmak.

KUY02 Referans Kodu İçin: KUY02 Referans Kodu için Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat veya İşletme Fakültelerinin İktisat, İşletme, Maliye veya Kamu Yönetimi bölümlerinin birinden ya da bunlara denkliği YÖK tarafındna onaylanan bölüm mezunu olmak.

Başvuru Şekli

Başvurular 08 Ağustos 2017 günü saat 17:00'e kadar www.kosgeb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda yapacaktır.

DAHA FAZLA AYRINTI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

26 Tem 2017 - 18:00 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler