KOSGEB 40 Personel Alımında Başvurular Başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nca yapılan açıklama ile kurum bünyesine alınacak olan personeller için başvurular başladı. Adayların beklediği gün geldi. İşte başvurulara dair tüm ayrıntılar...

KOSGEB 40 Personel Alımında Başvurular Başladı

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı tarafından kuruma kabul edilecek 40 personelde hangi şartların olması gerekiyor? başvurular hangi tarihler arasında gerçekleşecek? KPSS'den en az kaç puan almak lazım? 

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı'nın 40 personel alımına başvuru yapacak olan adaylar için süreç başladı. Başvurular hususunda kurumun istediği şartlara uygun 40 kobi uzman yardımcısı alımı gerçekleştirilecek.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı personel alım başvuruları  21 Temmuz 2017 tarihi ile 08 Ağustos 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek. Adaylar başvurularını www.kosgeb.gov.tr internet adresinden yapabilecek.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı, adaylarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmamak, 
görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık problemi olmamak, yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasında olumlu sonuç alabilmek,  2017 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans düzeyinde KPSSP3 puan türünden ve KPSSP24 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olmak gibi şartlar görmek istiyor.

DAHA FAZLA AYRINTI İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

KOSGEB 14 BİN Lira Maaşlı Sözleşmeli Personel Alımları için lütfen TIKLAYINIZ.

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Tem 2017 - 11:57 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler