KGM 640 Memur Alımı İlanı Bekleniyor (Lise Mezunu Memur Alımı Olacak mı?)

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanması beklenen memur alım ilanı bekleniyor. Peki ilan ne zaman yayımlanacak? Lise mezunu memur alımı olacak mı? İşte detaylar.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, daha önce yaptığı açıklamada Karayolları Genel Müdürlüğünün 640 personel alımı yapacağını duyurmuştu.

Bakan Ahmet Arslan'ın bu müjdesinin ardından atama bekleyen on binlerce memur adayı, Ulaştırma Bakanlığının personel alım ilanını yayımlamasını beklemeye başladı. Ahmet Arslan, yaptığı açıklamada personellerin PTT, TCDD ve Karayolları Genel Müdürlüğüne alınacağını belirtmişti.

Ulaştırma Bakanının bu müjdesinin ardından personel alım ilanı büyük bir heyecan ve merakla beklenirken ilanın ne zaman yayımlanacağı büyük bir merak konusu oldu. Adaylar, internet üzerinden yürüttükleri kampanyalar ile Bakanlıpa seslerini duyurmaya çalışıyor ve ilanın bir an önce yayımlanmasını istiyor. Ancak Bakanlıktan bu konuda henüz bir açıklama gelmedi ve personel alımının ne zaman yayımlanacağı bilinmiyor.

Alımlar Yakında

Bakan Ahmet Arslan yaptığı açıklamada alımların yakın zamanda olacağını belirtti İlanın 1-2 ay içinde DPB'den yayımlanması bekleniyor.

Adayların İstekleri

Alım yapılacak pozisyonlar için de bilgi verilmedi ancak, atama bekleyen lsie mezunu adaylar, bu alımda kendilerine de kadro ayrılmasını istiyor.

Bakan Ahmet Arslan, personel alımlarının gecikmesi ile ilgili soruya da, PTT'de 10 bin kişinin mülakatlarının yapıldığını ve bunun kolay bir iş olmadığını belirterek cevap verdi.

KGM personel alımı ilanı yayımlandığı anda haberdar olmak için Kpsscafe.com.tr adresini aşağıda bulunan platformlardan takip edin.

Memur alımları grubumuza katılmak için --->tıklayınız   

ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız 

android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

Kpsscafe.com.tr  | Ankara - ÖZEL HABER

28 Tem 2017 - 12:36 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Ali kiral - 2016 kpss lisans mezunlari bekliyor hala giremedik kandirip evet oylarimizi aldiniz ne teror bitti ne alim oldu. Mulakati aciklamanin nesi zor torpiller cakisiyor hangisinin torpili daha kuvvetli bunun icin aciklamak zor dimi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 12:36
01

ayzero - Allah rızası için bu milleti kandırmayın yeter ya kpssyi kaldırın yada adam aklı bialım yapın psikolojim bozuldu yeter lise mezunlara alım zaten olmuyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 28 Temmuz 12:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler