Kaynarca SYDV 2.500-3.000 TL Maaşlı Kamu Personeli Alacak (KPSS 60 Puan)

Kaynarca SYDV'nin yayımladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma yüksek maaşlı personel alımları yapılacak. Üstelik alınacak olan personele yılda 2 sefer ikramiye verilecek. Bu bu ilana kimler başvurabilecek?

Kaynarca Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın Aile Bakanlığı resmi web sayfasında yayımladığı ilan duyurusu doğrultusunda kuruma kamu personelleri alınacak.

Kaynarca Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na alınacak olan Sosyal yardım ve inceleme görevlisinin işi, ihtiyacı olan vatandaşları tespit etmek ve gereken planları yapmak, düzenlemeleri oluşturmak olacak.

Kaynarca Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı sosyal yardım ve inceleme görevlisinin maaşı 2.500 ile 3.000 TL arasında olup, yılda iki kez ikramiye imkanına sahip olacak. Kaynarca Merkez Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kamu personeli alım ilanının başvuruları başladı. Son gün ise 2 Şubat olarak belirlendi. Kuruma  1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alınacak.

GEREKLİ ŞARTLAR;
İlgili ilana başvuru yapabilmek için Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak, 18 yaşını bitirmiş olmak ve 35 yaşını doldurmamış olmak, askerlik görevini yapmış veya muaf olmak ya da askerlikle ilişkisi bulunmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, 4 yıllık Sosyal Hizmetler Bölümü, Sosyoloji Bölümü, Psikoloji Bölümü, İletişim Bölümü ile Siyasal Bilimler Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İktisat Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinin birinden mezun olmak, 2015 veya 2016 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSSP3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şart.

Kaynarca SYDV 2.500-3.000 TL Maaşlı Kamu Personeli alımı hakkındaki tüm bilgiler, gerekli şartlar, ve ön başvuru için LÜTFEN TIKLAYINIZ.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios uygulama için ----> tıklayınız android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 Oca 2017 - 20:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler