Kavaklıdere Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTLI ŞARTSIZ Personel Alıyor!

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı'nın yayımladığı personel alımı kapsamında kuruma personel alımı yapılacak. Alım ile ilgili tüm merak ettiklerinizin cevabı bu haberde!

Kavaklıdere Belediye Başkanlığı KPSS ŞARTLI ŞARTSIZ Personel Alıyor! 

Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanlığı'nca yapılan yazılı açıklama doğrultusunda kuruma 1 geçici tam süreli Çevre Sağlığı Teknikeri / Çevre Teknikeri ile 1 geçici tam süreli Büro İşçisi alınıyor. Başvurular 1HAZİRAN itibari ile başladı.

Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanlığı tarafından 1 Haziran 2017 tarihinde adayların erişimine sunulan personel alım ilanı kapsamında kurum bünyesine farklı pozisyonlarda 2 işçi alınacak. Büro memuru için ilköğretim mezuniyeti yeterli görüldü.  Çevre Sağlığı Teknikeri / Çevre Teknikeri için ise KPSS'den 60 puan almış olmak gerekiyor.

Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanlığı personel alımında kuruma kpss şartlı ve şartsız personel alımı yapılacak olup, personeller Muğla'da istihdam edilecek.

BAŞVURULARA DAİR BİLGLER
Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanlığı personel alımı başvuruları İŞKUR resmi web sayfasından online olarak, il müdürlüklerinden şahsen yapılacak. Alım ilanına son başvuru günü 12 Haziran 2017 olarak adayların erişimine sunuldu. Daha fazla bilgi almak için İŞKUR resmi web sayfasını inceleyiniz.

En yeni ilanlar anında telefonunuza gelsin isterseniz >>> ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız  android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

01 Haz 2017 - 21:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler