Kamuya Yüzlerce Sözleşmeli Personel Alınıyor (KPSS Şartlı ve Şartsız)

Kamu kurum ve kuruluşlarına kamu personeli seçme sınavı (KPSS) puan şartıyla ve kpss şartsız yüzlerce sözleşmeli personel alımı yapılacak. Memur alımları ve daha da fazlası kpss cafe adresinde...

Kamuya Yüzlerce Sözleşmeli Personel Alınacak! (KPSS Şartlı, KPSS Şartsız)

Başvurular Devam Ediyor Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli personel alımları hakkında siz değerli ziyaretçilerimizi bilgilendirmeyi sürdürüyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları tarafından duyurusu yapılan personel alımları 19 Şubat 2017 tarihi itibariyle şu şekilde ;

AKHİSAR BELEDİYESİ SÖZLEŞMELİ AVUKAT VE İNŞAAT MÜHENDİSİ ALACAK

Akhisar Belediye Başkanlığı 3 Sözleşmeli Personel alımı yapacak ! Akhisar belediye başkanlığı'nın 3 sözleşmeli personel alımı için başvurular 17 Şubat 2017 tarihinde başladı 22 Şubat 2017 tarihine kadar devam edecek. Alımlar avukat ve inşaat mühendisi pozisyonları için yapılacak. Başvurular Akhisar belediye başkanlığı'nın insan kaynakları ve eğitim müdürlüğüne şahsen yapılacak.

BOLU İL ÖZEL İDARESİ MÜHENDİS VE TEKNİKER ALIMI YAPACAK

Bolu il özel idaresi 18 Sözleşmeli personel alımı yapacak. Bolu il özel idaresi İnşaat mühendisi, harita mühendisi, orman mühendisi, elektrik mühendisi, ziraat mühendisi, şehir ve bölge planlama, inşaat teknikeri, makine teknikeri, elektrik teknikeri, oto elektrik teknikeri ve bilgisayar programcısı pozisyonlarına toplamda 18 sözleşmeli personel alımı yapacak.  Başvurular Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü'ne şahsen yapılacak. Başvuru için KPSS şartı bulunuyor. Detaylı bilgilendirmeyi boluozelidaresi.gov.tr adresinden elde edebilirsiniz.

ŞEKER FABRİKALARINA MÜHENDİS ALINIYOR

Şeker Fabrikaları 250 Mühendis Alacak! Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. fabrikalar ve bağlı ziraat bölge şefliklerine 250 mühendis alımı yapacak. Başvuru işlemleri İŞKUR resmi internet sayfası ve il müdürlükleri aracılığıyla yapılacak. Başvuru işlemleri 6 Mart 2017 tarihinde başlayacak 17 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek.

KTÜ SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE VE SAĞLIK TEKNİKERİ ALACAK

Karadeniz Teknik Üniversitesi Farabi Hastanesi Başhekimliği'ne sözleşmeli hemşire ve  Sağlık Teknikeri ( Radyoloji Teknikeri, Acil Tıp Teknikeri)  alımı yapacak. Başvurular 21 Şubat 2017 tarihinde başlayacak ve 7 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvuru işlemleri Üniversitenin Persoel dairesi başkanlığına şahsen yapılacak. Postayla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.Alım için ayrılan kontenjan 15 olarak açıklandı.

YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ HEMŞİRE VE ECZACI ALACAK

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Sözleşmeli hemşire ve eczacı alacak. Başvurular 13 ile 27 Şubat 2017 tarihleri arasında üniversitenin personel dairesi başkanlığına şahsen yapılacak. Başvuru için gerekli şartları ve detayları üniversitenin resmi internet sayfasından öğrenebilirsiniz.Alım için ayrılan kontenjan 17 olarak bildirildi.

ÖSYM 15 UZMAN PERSONEL ALACAK

ÖSYM sözleşmeli uzman personel alımı için sınav yapacak. Başvuru için KPSS şartı bulunmuyor. Söz konusu alım için ayrılan kontenjan 15 olarak belirlendi. Başvurular ÖSYM İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetler Dairesi Başkanlığı, 06800 Bilkent/Ankara adresine şahsen ya da posta yoluyla yapılıyor. Gerekli belgeler ve şartlara ÖSYM resmi internet sitesi olan www.osym.gov.tr adresi üzerinden erişim sağlayabilirsiniz.

Personel Alımı Yapacak KurumAlınacak Personel SayısıPozisyonBaşvuru Tarihleri Akhisar Belediye Başkanlığı 3 Avukat, İnşaat Mühendisi 17-22 Şubat Bolu İl Özel İdaresi 18 Mühendis, Tekniker 1-10 Mart Şeker Fabrikaları 250 Mühendis 6-17 Mart ÖSYM 15 Uzman Personel 13-28 Şubat Yüzüncü Yıl Üniversitesi 17 Hemşire, Eczacı 13-27 Şubat Karadeniz Teknik Üniversitesi 15 Sağlık Teknikeri, Hemşire 21 Şubat - 7 Mart

TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

DAHA FAZLA PERSONEL ALIM DUYURUSU İÇİN KPSS CAFE MOBİL UYGULAMASINI İNDİREBİLİRSİNİZ. UYGULAMAYI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

MEMUR ALIMLARIYLA İLGİLİ DİĞER ADAYLARLA BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK VE SORULARINIZI YÖNELTMEK İÇİN TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

19 Şub 2017 - 13:43 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

Hayret - Iyi guzel ancak gida tek. Alimida yapilsa iyi olur.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 13:43
01

Cahit GÖKMEN - Ben KPSS den 63 puan aldım iş başvurusu yapmak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Şubat 13:43


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler