Kamuya Mülakatsız En Az Lise Mezunu 6 Bin Personel Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına sözleşmeli ve kadro personel alımları tüm hızıyla devam ediyor. Kadrolu personel alımları ve sözleşmeli personel alımları için tercih işlemleri ÖSYM resmi sitesi üzerinden devam ediyor.

Kamuya Mülakatsız En Az Lise Mezunu 6 Bin Personel Alımı Yapılacak

Kamu kurum ve kuruluşlarına çok sayıda sözleşmeli ve kadrolu personel alımı yapılacak.

2016 KPSS'ye giren adayların merakla beklediği pesonel alım ilanları art arda geldi. KPSS 2017/1 merkezi atama heyecanının yanı sıra , Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün 1300 sözleşmeli personel alımı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın uzun süredir beklenen personel alım ilanı da geldi.

6 binin üzerinde gerçekleşecek sözleşmeli personel ve kadrolu personel alımı için tercih işlemleri ÖSYM resmi sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar tercih işlemleri için 15 TL ücret ödeyecek. Mülakat şartı olmadan gerçekleşecek personel alımları için ais.osym.gov.tr adresinden tercih yapılabilecek.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri , ekonomi haberleri ve çok daha fazlasını yakından takip etmek ilgili haberleri cep telefounuza bildirim olarak alabilmek için kpsscafe.com.tr’nin mobil uygulamasını ücretsiz indirmeyi unutmayın.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

27 Haz 2017 - 10:29 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

Ali ahmetoglu - Su tercihleri ayri ayri yapip her defasinda 15 liramizi aliyorsunuz ayiptir yaziktir gunahtir

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 10:29
03

Ahmet - Yatırmış olduğum paralar zehir zıkkım haram olsun. Yahu tercih yaparkende para alınırmı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 10:29
02

Zeyliş - Ömrümüz geçti valla bayanım 25 yaşındayım sırf atanabilmek için evlilik bile düşünmüyorum bizimde güldürün yüzümüzü yetet

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 10:29
01

ogulcan - Ilerde ailemize iyi bi gelecek sunmak istiyorum amaa nerdeee her defasinda 15 lira verilirmi ya yaziktir günahtır

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Haziran 10:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler