Kamuya 255 Memur Alımı İçin Son Başvuru Tarihi: 21 Kasım 2017

Kamu kurum ve kuruluşlarına 255 memur alımı başvurusu için son güne giriliyor. Peki hangi kurumlar memur alımı yapıyor? Başvurular nasıl yapılacak? Detaylar haberimizde.

Kamuya 255 Memur Alımı İçin Son Başvuru Tarihi: 21 Kasım 2017
Haber albümü için resme tıklayın

Kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlarda çok sayıda memur alımı yapıldığı bildirildi. Yayımlanan bazı ilanlar için ise son güne girildi.

Devlet Personel Başkanlığı resmi interent sayfası üzerinden yayımlanna ilanlarda İller Bankası ve çok sayıda üniversite memur alımı yapacağını duyurdu. İlanlara başvuru için ise son gün 21 Kasım 2017 olarak açıklandı.

Biz de Kpsscafe.com.tr olarak son başvuru tarihi 21 Kasım 2017 olan memur alım ilanlarını takipçilerimiz için tek başlık altında topladık. İşte başvuruları sona eren memur alım ilanları.

İller Bankası 155 Personel Alımı

İller Bankası tarafından yayımlanan ilanda kurumun Türkiye genelinde bulunan kurumlarında istihdam etmek üzere 155 personel alımı yapılacağı bildirildi. İnşaat Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Makina Mühendisliği, Elektrik Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümlerinden mezun olan adayların başvuru yapabileceği ilanın detayları için TIKLAYIN

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANLARI

Selçuk Üniversitesi 29 akademik personel alımı yapıyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 2 akademik personel alımı yapıyor.

Mersin Üniversitesi 32 akademik personel alımı yapıyor.

Erzurum Üniversitesi 3 akademik personel alımı yapıyor.

Cumhuriyet Üniversitesi 25 akademik personel alımı yapıyor.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi 1 akademik personel alımı yapıyor.

Akdeniz Üniversitesi 1 akademik personel alımı yapıyor.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi 7 akademik personel alıyor.

TÜM MEMUR ALIM İLANLARI İÇİN TIKLAYIN

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscfe.com.tr   | Ankara

20 Kas 2017 - 13:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler