Kamu İhale Kurumu Memur Alıyor! Başvurularda Son Günler

Kamu İhale Kurumu'nca yapılacak olan personel memur alımında süreç tüm hızı ile devam ediyor. Başvurular bir süredir devam ediyordu. Şimdi ise başvuruların sona ermesine birkaç gün kaldı. Alıma dair bilgilendirmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu İhale Kurumu Memur Alıyor! Başvurularda Son Günler
Haber albümü için resme tıklayın

Kamu İhale Kurumu Memur Alıyor! Başvurularda Son Günler

Kamu İhale Kurumu tarafından farklı pozisyonlara yapılacak olan personel alımlarına dair sürecin sonuna geliyoruz. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor iken son bilgilendirmeyi yapmak istedik.

Kamu İhale Kurumu tarafından haftalar önce yapılan açıklama ile beraber adaylar bekledikleri ilan metnini inceleyerek başvurularını tamamladı. Henüz başvurularını tamamlamayanlar için ise geç değil.

Kamu İhale Kurumu, bünyesine iletişim görevlisi, büro görevlisi ve avukat alımı yapacak. Adayların KPSS'den en az 80 puan almış olması şart. Bunun yanında özel şartlar da bulunuyor. Tüm bu şartlara uyan adaylar kuruma başvuru yapabiliyor.

Alttaki özel şartlara da uyan adaylar, şahsen kuruma müraacat edecek, gerekli belgeler ile başvuru yapacak. BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 26 MAYIS 2017!

Diğer tüm memur, personel işçi alım ilanları için ise anasayfamıza göz atabilir, alttaki linkleri kullanabilirsiniz.  Kolay erişim imkanlarımızı ücretsiz olarak kullanmaya şimdi başlayın! >>> Ücretsiz facebook Memur etkileşim grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

24 May 2017 - 23:54 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler