Kamu İhale Kurumu Açıktan Memur Alacak! Başvuru Şartları ve Detaylar Yayımlandı  (KPSS Şartı Var)

Kamu İhale Kurumu açıktan memur alımı yapacak. Alımlar için başvuru şartları ve diğer detaylar kpsscafe.com.tr adresinde...

Kamu İhale Kurumu Açıktan Büro Görevlisi, İletişim Görevlisi ve Avukat Alımı Yapacak  (KPSS Şartı Var)

HANGİ POZİSYONA NE KADAR PERSONEL ALIMI YAPILACAK?

Kamu İhale Kurumu'nun bünyesinde düzenleyeceği sınav sonrasında 5 iletişim görevlisi, 6 Büro Görevlisi, 4 Avukat alımı yapacağına ilişkin duyuru kurumun resmi internet sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı'nın sitesinde yayımlandı.

MEZUNİYET ŞARTLARI BELLİ OLDU MU?

Avukat alımı için başvuruda bulunacak adayların Hukuk Fakültesi mezunu olmak, Avukatlık ruhsatına sahip olması, Büro Görevlisi alımı için başvuruda bulunacak adayların  En az dört yıllık eğitim veren; Hukuk, İktisat, Siyasal Bilgiler, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler, İletişim Fakülteleri ile fakültelerin Matematik, İstatistik, Türk Dili ve Edebiyatı, Bilgi ve Belge Yönetimi, Dokümantasyon ve Enformasyon, Arşivcilik veya Kütüphanecilik lisans programlarından mezun olması, İletişim Görevlisi alımı için başvuruda bulunacak adayların En az iki yıllık eğitim veren yüksekokulların ya da dengi okulların; Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler ön lisans programlarından olması gerekiyor.

BAŞVURULAR NEREDEN VE NASIL YAPILACAK?

Başvuru işlemleri 15 Mayıs ile 26 Mayıs 2017 tarihleri arasında kurumun resmi internet sitesinde bulunan (www.ihale.gov.tr) “Kamu İhale Kurumu 2017 Yılı Açıktan Atama Giriş Sınavı" modülündeki sınav başvuru formunun eksiksiz doldurulması ve formun “Kamu İhale Kurumu İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Mevlana Bulvarı (Konya Yolu) No:186 06520 Balgat/Ankara adresine teslimi şeklinde yapılacak.

Talep edilen belgeler ve diğer detaylara göz atmak için lütfen TIKLAYINIZ

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

24 Nis 2017 - 14:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler