Kalkınma Bakanlığı Personel Alım İlanı

Kalkınma Bakanlığı,bünyesinde görevlendirmek üzere personel alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Kalkınma Bakanlığı, Planlama Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştireceğini Devlet Personel Başkanlığı ve bakanlık resmi web sitesi üzerinden duyurdu.

Bakanlık,bünyesinde görevlendirmek üzere farklı bölümlerden mezun 30 adet Planlama Uzman Yardımcısı alımı gerçekleştireceğini açıkladı.

Başvuracak olan adayların hangi bölümlerden mezun olması gerekir?

Planlama Uzman Yardımcılığına başvuracak adayların,

*İKTİSAT

*İŞLETME

*MALİYE

*İSTATİSTİK

*ULUSLARARASI İLİŞKİLER

*HUKUK

*ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

*İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ mezunu olması gerekmektedir.

İlana Başvuracak Adaylarda Aranılan Şartlar Nelerdir?

*657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen Devlet memuru olma şartlarını haiz olması

*En az 4 yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından kabul edilen yurt içindeki veya yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının Bakanlıkça belirlenen ve sınav duyurusunda ilan edilen bölümlerinden mezun olması,

*Giriş sınavının yazılı kısmının yapılacağı yılın Ocak ayının birinci günü itibariyle otuz beş (35) yaşını doldurmamış olması (01/01/1981 ve daha sonra doğmuş olmak),

*İngilizce, Almanca, Fransızca dillerinden en az biri için sınav tarihinden önceki beş yıl içinde yapılmış Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az yetmiş (70) puan almış olması gerekmektedir.

*4-5 Temmuz 2015 veya 22-29 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarına katılmış olmak,ilgili puan türlerinden 80 almak

Başvuru Tarihleri:23 Kasım 2016 tarihinde başlayıp 7 Aralık 2016 tarihinde sona erecektir.

Kalkınma Bakanlığı Planlama Uzman Yardımcılığı Alımının Detaylı Bilgisi İçin Tıklayınız.

Kpsscafe.com.tr KONYA

22 Kas 2016 - 08:15 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler