Kadın-Erkek Astsubay Alımı Başvuru Detayları-KPSS 60 ile

Jandarma Genel Komutanlığı farklı sınıflarda istihdam etmek üzere astsubay alımı yapıyor. Geçtiğimiz 2 Nisan günü başlayan başvurular 24 Nisan tarihine kadar alınacak.

Kadın-Erkek Astsubay Alımı Başvuru Detayları-KPSS 60 ile
Kadın-Erkek Astsubay Alımı Başvuru Detayları-KPSS 60 ile
Haber albümü için resme tıklayın

Jandarma Genel Komutanlığı en az önlisans mezunu adaylar arasından astsubay alımı yapıyor.

Jandarma ve DPB resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanda bayan-erkek adaylar arasından farklı sınıflara astsubay alımı yapılacağı bildirildi. 3360'ı sözleşmeli, 40'ı muvazzaf olmak üzere 3400 astsubay alımı yapılacağı açıklandı.

Jandarma tarafından yayımlanan duyuruda kadın-erkek kadro dağılımı ve sınıflara göre alım yapılacak sayı şu şekilde belirtildi:

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

01 Ocak 2018 tarihi itibariyle düzeltilmemiş nüfus kaydına göre lisans veya ön lisans bölümlerinden mezun olmuş veya 17 Eylül 2018 tarihine kadar mezun olabilecek durumda olanlar için yirmi yedi yaşını (01 Ocak 1991 ve sonrası doğumlular), lisansüstü öğrenimini tamamlamış ve 17 Eylül 2018 tarihine kadar tamamlayacak olanlar için otuz iki yaşını (01 Ocak 1986 ve sonrası doğumlular) bitirmemiş olmak,

KPSS P3, ön lisans için KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almak,

Şehit ve malul eş ve çocukları için KPSS taban puanının en az % 80‟inini almış olmak (2016 veya 2017 yıllarında lisans için KPSS P3, ön lisans için KPSS P93 puan türünden en az 48 almak),

Silah taşımaya veya silahlı görev yapmaya hukuki bir engeli bulunmamak,

Sicil kaydı olmaması,

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI LİSANS MEZUNU ASTSUBAY ALIMI BÖLÜM ŞARTI İÇİN TIKLAYIN

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI ÖNLİSANS MEZUNU ASTSUBAY ALIMI BÖLÜM ŞARTI İÇİN TIKLAYIN

BAŞVURU ŞEKLİ

Jandarma Genel Komutanlığı astsubay alımı başvuruları internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak isteyen adayların aşağıdaki bağlantı adresinden müracaatını yapması gerekmektedir.

Başvuru ekranına gitmek için TIKLAYIN

SONUÇLAR

Astsubay alımı takvimi şu şekilde;

MEMUR, ASKER, POLİS VE PERSONEL ALIMLARI İÇİN KPSSCAFE'Yİ AŞAĞIDAKİ PLATFORMLARDAN TAKİP EDİN.

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE iOS uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> TIKLAYIN

Facebook grubuna katılım  için --->>> TIKLAYIN

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA - ÖZEL HABER

19 Nis 2018 - 14:29 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Murat Güzel - Ya artık bıktık usandık arkadaş bu nedir ya bu yaş sınırı neydi ya yeter ya lisesine de üniversitesine de resmen adam ayırmaca ya 1985 doğumlular size ne yaptı Allah aşkına ya Türkiye CUMHURİYETİ nde yaşayan bu toprak için 32 yaşındakiler insan değil mi ya

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 14:29
07

Ahmet - Bari bunlardan sınav ücreti alınmasın. Maddi olarak durumu iyi olmayan insanlarımız var.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 14:29
05

Tezkereci - Personel bölümü kısaca oturmaya fırsatın yok bölümü

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 14:29
04

Saim - Askerde atişim cok iyiydi KKK huseyin kivrik oglu denetlemeye gelmişti erzurum oltudaydim ayişlarda kezkin nişanciydim Allah şukur simdide attigimi vuruyorum şu an ÖGG lisiy 1998 de askerden geldikden sonra uzmanlik icin baş vutu yapmiştim Annemin ki kardeşlerimin baş acik fotoğraflarini istetiler yok kadro yeri yok bilmem neler hep sol kezim in insanlari subay uzman cavuş oluyordu ben askerligi cok seven biri olarak şimdi cagirsalar goreve vstanima milletim icin hrr zaman hazirim keşke şu an yaşim tutsada bende başvuru yapsam benim icimde aslerlik sevdasi hic bitmeti bitmezde .

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 14:29
02

Tarihci - Arkadaslar jandarma personel bolum hakkinda bilgisi olan var mi? Ne is yapar nerelerde calisir.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 14:29
01

uğur durgun - e devleten bilgilerimi girdim ama 'başvuru tamamalandı' gibi bir seçenek çıkmadı. girdiğim bilgiler başvuru için yeterlimi? yardımlarınız için teşekkürler.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 19 Nisan 14:29


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler