Kadın-Erkek 10 Bin Polis Alınacak! 23. Dönem POMEM Mezuniyet Şartı Ne Olacak?

Polis Akademisi Başkanlığı'nın 23. Dönem POMEM alımları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Geçtiğimiz aylarda Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, 23. Dönem POMEM için ayrılan kontenjanın 10 bin olduğu belirtilirken, ilgili alıma başvuruda bulunacak adaylarda en az önlisans mezuniyet şartı aranacağı, diğer şartların 22 Temmuz'daki KPSS'den sonra ilan edileceği belirtilmişti.

Polis Akademisi Başkanlığı'nın 23. Dönem POMEM alımları için adayların heyecanlı bekleyişi sürüyor. Geçtiğimiz aylarda Polis Akademisi Başkanlığı'nın resmi internet sayfasından yapılan bilgilendirmede, 23. Dönem POMEM için ayrılan kontenjanın 10 bin olduğu belirtilirken, ilgili alıma başvuruda bulunacak adaylarda en az önlisans mezuniyet şartı aranacağı, diğer şartların 22 Temmuz'daki KPSS'den sonra ilan edileceği belirtilmişti. Polis Akademisi Başkanlığı'nca gerçekleştirilen polis alımlarını yakından takip eden adaylar konuyla ilgili bir grup kurdular ve burada yardımlaşmaya başladılar.

KADIN-ERKEK POLİS ADAYLARI BİLGİ ALIŞVERİŞİNDE BULUNUYOR, TANIŞIYOR, İLANLARI TARTIŞIYOR

Gün içerisinde kurulan gruba kısa sürede 1000'e yakın üye katıldı. Gruba katılım ve polis alımlarını takip  için TIKLAYIN.

SON RESMİ DUYURU

POLİS AKADEMİSİ BAŞKANLIĞI'NCA GERÇEKLEŞTİRİLEN SON RESMİ DUYURU 

Polis Akademisine bağlı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 23. Dönem olarak eğitilmek üzere Lisans ve Ön lisans mezunlarından toplam 10.000 öğrenci adayı alınacaktır. Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin esaslar  22.07.2018 tarihinde yapılacak olan Kamu Personeli Seçme Sınavı sonrası Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

KPSSCAFE - ANKARA

08 Tem 2018 - 18:11 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Emre - Önlisans mezunuyum bizim kpss Kasım da olacak sırf kpssye yüzünden faydalanamayacak miyim?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 18:11
07

beyza - Başvuru şartları Temmuz da olursa önlisans mezunları 2016 KPSS baz alınacak, geçen alımda KPSS den dolayı başvuru yapamamıştım. bu alımda KPSS puanının düşürülmesini arz ederim.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 18:11
04

Sedat - Herşeyde kpss şartı biz insan deilmiyiz lise mezunları aciktan okuyanlar gönüllü oluyoruz yine alan yok

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 18:11
03

Yunus - Lise mezunları pmyo ya giriyorlar bu akademi olduğu için giremezler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 18:11
01

Şerife - Lütfen Önlisans mezunlarınında 4 Kasım 2018 KPSS puan şartı baz alınarak yapılsın veya 2016'daki KPSS PUANI birazcık düşürülsün lütfen..

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 08 Temmuz 18:11


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler