Jandarma GK Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Devam Ediyor (Lise Mezunu)

Jandarma Genel Komutanlığı personel alım ilanı başvuruları Devlet Personel Başkanlığı'nın resmi sayfasında yayımlanan ilan duyurusu ile beraber başlamıştı. Başvurular tüm hızı ile devam ediyor. Gerekli açıklamalar haberimizde...

Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı Başvuruları Sürüyor

Jandarma Genel Komutanlığı, bünyesine en az lise mezunu uzman erbaş alımları yapmaya hazırlanıyor. 20 Şubat 2017'de başlayan başvurular yaklaşık bir ay boyunca devam edecek.

Jandarma Genel Komutanlığı, personel alım ilanına başvuru yapacak olan adayların bazı özelliklere sahip olması şart. Bu şartların bazıları en az lise ve dengi okullardan mezun olmak, 25 yaşını aşmamış olmak, Müracaat tarihinin ilk günü itibarıyla terhisinin üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş ve Güvenlik soruşturması olumlu olmak, Askerlik hizmeti sırasında üste hakaret, emre itaatsizlikte ısrar, mukavemet, amir ve üste fiilen taarruz, fesat ve isyan suçları ile 22.05.1930 tarihli ve 1632 sayılı Askeri Ceza Kanunu’nun 148’inci maddesinde belirtilen suçlardan hükümlü bulunmamak, gibi sıralanıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuruları 17 Mart 2017 tarihine kadar devam edecek. Başvurular İnternet Explorer tarayıcı kullanılarak yapılacak. Mobil cihazlar veya başka tarayıcılar (Chrome, Firefox, Opera Browser) kullanılmayacak.

Jandarma Genel Komutanlığı hakkında daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz lütfen BURAYA TIKLAYINIZ. 

Facebook memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Şub 2017 - 21:20 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler