Jandarma Genel Komutanlığı JGK Lise Mezunu Personel Alımında Son Gün 30 Haziran!

Jandarma Genel Komutanlığı'nca yapılacak olan Lise Mezunu sözleşmeli personel alımında süreç tüm hızı ile işliyor. Alımlarda adayların bilmesi gereken tüm ayrıntılar kpsscafe.com.tr'de...

Jandarma Genel Komutanlığı JGK Lise Mezunu Personel Alımında Son Gün 30 Haziran! 

Jandarma Genel Komutanlığı Lise Mezunu sözleşmeli personel alımı yapıyor. Başvurular www.jandarma.tsk.tr internet sitesinde yer alan Personel/Öğrenci Alımı sayfasından kolaylıkla yapılıyor.

Jandarma Genel Komutanlığı'na yapılacak olan alımlarda farklı ilanların geçerliliği devam eder iken, bu ilan için süreç 30 Haziran 2017'de sona erecek.

Jandarma Genel Komutanlığı, sözleşmeli personel alımlarına başvuru yapmak ve JGK bünyesine katılmak isteyen adaylarda farklı şartlar görmek istiyor. GEREKLİ ŞARTLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ.

Jandarma Genel Komutanlığı personel alım başvuruları 29 Mayıs ile 30 Haziran 2017 tarihleri arasında tamamlanmış olacak. Daha ayrıntılı bilgi almak isterseniz lütfen kurumun resmi web sayfasına göz atınız.

Jandarma Genel Komutanlığı'nın 3 Temmuz'da sona erecek 1 Adet Yazılım Sistemleri İnceleme ve Tekip Uzmanı, 1 Adet Donanım İnceleme ve Takip Uzmanı, 1 Adet Elektornik Haberleşme ve Güvenlik Uzmanı, 1 Adet Saldırı Tespit ve Önleme Uzmanı, 1 Adet Risk Analiz ve Açıklık tespit uzmanı, 9 Adet Yazılım geliştirme uzmanı, 1 Adet Sistem alt yapı uzmanı, 1 Adet Sistem ve yönetim geliştirme uzmanı, 1 Uygulama ve veri tabanı güvenlik uzmanı, 1 Ağ güvenlik cihazları yapılandırma ve yönetim uzmanı alımı ayrıntıları için ise lütfen buraya TIKLAYINIZ. 

KOLAY, ANINDA VE ÜCRETSİZ HABER ALMA İMKANI BU UYGULAMALARDA >>

Facebook memur grubumuza katılmak için--- >tıklayınız 
ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---- > tıklayınız 
android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---- >tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

27 Haz 2017 - 14:55 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler