Jandarma Açıktan Sivil Memur Alımı Başvuru Özel Şartları (KPSS ve Mezuniyet Şartı)

Jandarma Genel Komutanlığı açıktan sivil memur alımı başvuruları devam ediyor. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu 222 memur alımı yapılacağı bildirildi. İşte Jandarma Genel Komutanlığı memur alım ilanı.

Jandarma Açıktan Sivil Memur Alımı Başvuru Özel Şartları (KPSS ve Mezuniyet Şartı)
Jandarma Açıktan Sivil Memur Alımı Başvuru Özel Şartları (KPSS ve Mezuniyet Şartı)
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Jandarma Genel Komutanlığı sivil memur alımı başvuruları devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu 222 memur alımı yapacağı belirtildi. İlanın yayımlanması ile adaylar, Jandarma Genel Komutanlığının sitesine akın etti.

Site Hata Veriyor

Başvuru yapmak isteyen adaylar, istenen bilgileri doldurduktan sonra başvur düğmesine tıklıyor, ancak Jandarmanın sitesi, KPSS puan türünün seçilmiş olmasına rapmen bu puanı ilgili kutucuğa eklemiyor. Puanın eklenmemesi nedeniyle adaylar başvurularını tamamlayamıyor.

Kimler Başvburabilir?

# Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak.

# 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (2016 KPSS) girmiĢ olmak ve internette yayımlanan başvuru kılavuzunda unvanların karşısında belirtilen puan türünden, belirtilen en az puanı almış olmak.

# İlân edilen unvanlar için, unvanların karĢısında belirtilen öğrenim düzeyi şartını, 2016 KPSS tarihinde adayların en son mezun oldukları okul düzeyi olarak sağlamak ve 2016 KPSS'ye bu öğrenim düzeyinden girmiş olmak.

# Müracaat tarihi (internetten yapılan ön baĢvurunun son günü) itibariyle 18 yaşını tamamlamış veya Türk Medeni Kanunun 12’nci maddesine göre kazai rüşt kararı almış olmak.

# Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; herhangi bir suçtan dolayı hüküm giymemiş olmak.

# 657 Devlet Memurları Kanunu 53’üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

# Herhangi bir kamu kurum ve kuruluĢunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tâbi görevlerde çalışıyor olmamak.

# Erkek adaylar için; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiĢ ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş (tecilli) veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak veya yapmış sayılacak şekilde muaf olmak.

# Yapılacak uygulamalı meslek bilgisi sınavı ve/veya mülakat sınavında baĢarılı olmaları durumunda, sevk edilecekleri hastanelerden TSK, J.Gn.K.lığı, Shl.Güv.K.lığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği hükümlerine göre "Sivil Memur Adayı Olur" kararlı sağlık raporu almış olmak.

Başvuru Özel Şartları

150 BİN ÜYE ! MEMUR ADAYLARI BURADA! TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MEMUR YARDIMLAŞMA GRUBUNA SENDE KATIL, AKLINDAKİ SORULARI SOR! KATILIM İÇİN TIKLAYIN

Başvuru Şekli

İlana başvurular 28 Kasım tarihine kadar alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların jandarma.tsk.tr adresini ziyaret etmesi gerekmektedir.
android uygulamamız ---->>> tıklayın

ios uygulamamız ----> tıklayın

Instagram hesabımız için-- >>> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

11 Kas 2017 - 13:13 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

10

Ferhat - outlook web app nedir bilen var mı live mail ile girilmiyor jandramayı arıyorum 3 gündür cevap yok yardım edin

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
09

Ertan - outlook web app olan sayfayı kapatın. Jandarmanın kendi sayfasında başvur butonu var. Başvurunuzu oradan yapın.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
07

metin kılıç - Adamlar açıklamasını yapmışlar puan türünüz yok ise sadece puan seçeneğini seçerek yapabilirsiniz .Diye. Bende kpss94 seçiyorum hata vermişti. Ancak puan seçince direk puanımı otomatik çekiverdi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
06

Yorum - Puan türünü seçtikten sonra aşağıdaki kpss notu kısmına ben de yazamamıştım. Başvur'a basınca puan otomatikman sistemden kendiliğinden geldi.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
04

bkt - puana tıklayan otomatik şekilde puanınız geliyor

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
03

selcuk - berberlige basvurdum taban puan 50 diyor ben 67 puan almistim simdide basvuru sonucunda kpss puanimin yetersi oldugu yaziyor ve taban puan 73 yaziyor boyle bi sacmalik gormedim ben taban puan 73 se 73 yazin milletle dalgami geciyorsunuz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
02

Tuğba - Önlisans başvurusu yapılmıyor kpss puanını bulmuyor yapabılen var mı acaba?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13
01

Tuğba - Her defasında deniyorum beyan ettiğiniz kpss puan türü bulunamadı yazıyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 11 Kasım 13:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler