İstanbul Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımları Yapacak

İstanbul Teknik Üniversitesi'nce yapılan açıklama ve duyurulan ilan kapsamında kuruma sözleşmeli personel alımları yapılacak. Gerekli tüm şartlar ve açıklamalar adayların erişimine açıldı.

İstanbul Teknik Üniversitesi, bünyesine 8 adet sözleşmeli personel alımı yapacak. Alımlar kapsamında kuruma teknisyen, sağlık personeli, tekniker ve mühendis alınacak.

İstanbul Teknik Üniversitesi tarafından 20 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında gerekli tüm açıklamalar yapıldı. Alım yapılacak pozisyonlar branşları ve puanları alttaki şekilde sıralanıyor;

İstanbul Teknik Üniversitesi adayları KPSS puanlarına göre değerlendirecek. Kurum adaylarda aradığı çok sayıda özel ve genel şartlar bulunuyor. 
 
GEREKLİ ŞARTLAR NELERDİR?
a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun değişik48 inci maddesinde belirtilen nitelikleri taşımak,

b) Erkek adaylar için muvazzaf askerlik çağına gelmemiş veya askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış veya muaf veya erteletmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

c) Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak ve olumlu sonuçlanmak.

d) Son başvuru tarihi itibariyle 40 yaşını doldurmamış olmak,

e) Yapılacak inceleme ve soruşturma sonunda başvurulan pozisyona uygun olmalarına engel bir durumu bulunmamak,

f) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak,

g) 657 Sayılı Kanunun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı ile özürlü bulunmamak.

h) Daha önce bu şekilde istihdam edilenlerden, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler." hükmüne uygun olması

BAŞVURU SÜRECİ
Her aday başvurduğu pozisyon ,çin istenen sertifika, çalışma belgesi, ehliyet fotokopisi gibi belgeler ile başvuru yapacak. Başvurular şahsen veya posta yolu ile http://www.pdb. itu.edu.tr adresindeki Başvuru Formu ile birlikte hazırlanarak ilan tarihinden itibaren 10 gün içinde "İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Maslak - İSTANBUL" adresine gerçekleştirilecek.

Tüm personel alımlarından anında haberdar olmak için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takipte kalınız.

Memur grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanlarından faydalanmak için ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

20 Şub 2017 - 21:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler