İŞKUR Aracılığıyla KPSS 60 Puan Almış 19 Personel Alımı Yapılacak!

Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü'nce yayımlanan alım ilanı dahilinde kuruma 19 adet işçi alımı yapılacak. Başvuruları devam eden İŞKUR personel alım ilanı için son günlerin içindeyiz. Alıma dair tüm bilgilendirmeler bu haberde...

İŞKUR Aracılığıyla KPSS 60 Puan Almış 19 Personel Alımı Yapılacak!

Ceyhan Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve adayların erişimine tüm ayrıntıları ile sunulan alım ilanı doğrultusunda kuruma 19 personel alımı gerçekleştirilecek.  

Ceyhan Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü 19 personel alım başvuruları tüm hızı ile devam ediyor. Adayların özellikle lise mezunu olması, kpss girmiş ve kpss'den en az 60 puan alması yeterli olacak. Alımlar farklı pozisyonlarda yapılacak ve açık pozisyonlar bu şekilde sıralandı;

10 geçici tam süreli Tarım İşçisi-Karma Çiftçilik (Bitkisel Üretim Ve Hayvan Yetiştiriciliği) alımı. 2 geçici tam süreli Kaynak Teknisyeni 1 geçici tam süreli Sıhhi Tesisatçı 3 geçici tam süreli İş Makineleri Operatörü 3 geçici tam süreli Makine Bakım Onarım Teknisyeni/Makine Bakım Onarımcısı 

Ceyhan Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü personel alım ilanına başvurular İŞKUR il müdürlüklerinden ve işkurun resmi web sayfasından online olarak kolayca yapılabiliyor. Alım ilanına başvurular için son gün 15 Haziran 2017 olarak açıklanmıştı. Her pozisyon için farklı şartların istendiği ilanda adayların ilgili ilan metnini ayrıntılı olarak incelemesi ve tüm şartlara uyması zorunlu.

Ceyhan Çukurova Tarım İşletmesi Müdürlüğü personel alım ilanı ve tüm diğer ayrıntılar için işkur resmi web sayfasına erişip ilgili ilanı bulunuz. Daha fazla ilan duyurusuna erişim sağlamak için alttaki ücretsiz uygulamaları kullanınız.   

Facebook memur grubumuza katılmak için--->tıklayınız
ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ----> tıklayınız 
android uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek isterseniz ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

12 Haz 2017 - 21:17 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler