İş Bankası Memur Alımları Devam Ediyor - Müfettiş Yardımcısı Alımı 2015

Türkiye'nin en güçlü bankalarından olan İş Bankasında çalışmak için yapmanız gereken tek şey başvuru yapmak. Siz de haberimizi dikkatlice okuyunuz.

Türkiye'nin en güçlü bankalarından olan İş Bankasında çalışmak için yapmanız gereken tek şey başvuru yapmak. Siz de haberimizi dikkatlice okuyunuz.

 Bankamızın Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi ve yurt dışı şubelerinin, denetimi altındaki kuruluşlarının ve faaliyet süreçlerinin denetiminde görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcıları alınacaktır. Başvurular 11 Eylül - 15 Kasım 2015 tarihleri arasında kabul edilecektir. Sınavın ilk aşaması 29 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecektir.
BAŞVURU KOŞULLARI:
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinden birini çok iyi derecede bilmek, aşağıda yer alan yabancı dil seviye tespit sınavlarından asgari olarak belirtilen sonuçları elde etmiş ve bu durumu başvuru süresinin sonu olan 15 Kasım 2015 tarihine kadar [email protected] adresine ulaştıracağı sertifika ya da internet üzerinden temin edilen sonuç belgesi ile belgeleyebilmek. (İletilecek sertifika muhtemel işe başlama tarihi olan 01.02.2016 itibarıyla da geçerli olmalıdır.)
Başvuru süreci;

• ik.isbank.com.tr adresinden başvuru yapılması ve [email protected] adresine istenen bilgi ve belgelerin  aşağıda detaylarına yer verilen formatta gönderilmesi aşamalarından oluşmaktadır. Bu aşamaların herhangi birinde eksik veya hatalı bir işlem yapılması durumunda başvuru işleme alınmamaktadır. “[email protected] adresine gönderilecek e-postaya; • Sınav giriş koşullarında belirtilen niteliklere sahip yabancı dil sertifika belgesi ya da internet üzerinden temin edilen sonuç belgesi ile • 6 aydan eski olmayan vesikalık fotoğrafın “jpeg” uzantılı hali ve • lisans mezuniyet notu ortalamasının da bulunduğu resimli Türkçe öz geçmişin “docx” uzantılı hali olmak üzere toplamda üç dosya ek yapılacaktır. “ [email protected] adresine sınav başvurusu amacıyla e-posta gönderilirken; • konu kısmına “MÜFETTİŞ YARDIMCILIĞI GİRİŞ SINAVI 2015-2” yazılması, • ek yapılan fotoğraf dosyasının “AD SOYAD TCKN”(Örneğin: AHMET YILMAZ 123456789.jpeg) şeklinde adlandırılması, • e-postaya ek yapılan özgeçmiş dosyasının ise “AD SOYAD ÖZGEÇMİŞ” (Örneğin: AHMET YILMAZ ÖZGEÇMİŞ.docx)  şeklinde adlandırılması, • e-postaya ek yapılan yabancı dil sertifikası dosyasının “ADSOYAD SERTİFİKA” (Örneğin: AHMET YILMAZ SERTİFİKA.jpeg) şeklinde adlandırılması, • e-posta metninde adayın adı, soyadı, TC Kimlik Numarası ve ik.isbank.com.tr adresinden başvuru yaptığı tarih bilgisine yer verilmesi, • ek yapılan dosyalarla birlikte boyutunun 1 MB’nin üzerinde olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

18 Eki 2015 - 18:11 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler