İller Bankası, 200 Uzman Alımı İptal Edildi

İller Bankası bünyesinde istihdam etmek üzere teknik uzman yardımcıları alacaktı.

Gazi Üniversitesinde devam eden FETÖ operasyonu ve rektörün operasyonlar kapsamında gözaltına alınması üzerine, terör örgütünün sınav sonuçlarına etki etme ihtimali dikkate alınarak, alımlar iptal edildi.

İller Bankası uzman yardımcısı alımları iptal oldu!

İller Bankası sınavla personel alımına başvurular 14/07/2016 - 29/07/2016 tarihleri arasında gerçekleşiyordu. 3 Gün sonra başvurular sona erecekti. Başvuruların sona ermesine 3 gün kala alımların iptal edildiği duyuruldu.

Alımlar sınav ile yapılacaktı ama FETÖ darbe girişimi soruşturmaları nedeni ile çoğu sınav gibi bu sınav da iptal edildi. Alımların ve sınavların ne zaman yapılacağı henüz belli değil. Kurum açıklama yaptığı an sizlere bildireceğiz.

İller Bankası, 200 Uzman Alımı için TIKLAYINIZ.

26 Tem 2016 - 14:07 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler