İlan Yayımlandı: Maliye Bakanlığı KPSS 70 ile Kamu Personeli Alıyor

Maliye Bakanlığı tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere mütercim alımı yapacak.

Maliye Bakanlığı tarafından bir personel alım ilanı yayımlandı.

Maliye Bakanlığı resmi sayfası üzerinden bir personel alım ilanı kamuoyuna duyuruldu. Yayımlanan ilana göre Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere sözleşmeli mütercim alımı yapacağını duyurdu. 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi ve 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan, “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” çerçevesinde yapılacak alım ile mütercim-tercüman pozisyonuna 1 adet personel alımı yapılacağı bildirildi.

SINAV NE ZAMAN?

Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü personel alımına dair sınav 27 Mart günü düzenlenecek. Gelir Politikaları Genel Müdürlüğünün Devlet Mahallesi Merasim Sokak No:9 Kat:1 Dikmen/ANKARA adresinde yapılacak sınavda başarılı olacaklar sözlü sınava alınacak.

BAŞVURU ŞARTLARI

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinin (1), (4), (5), (6), (7) ve (8) numaralı alt bentlerindeki şartları taşıması,

# Üniversitelerin en az 4 (dört) yıl süre ile eğitim veren İngilizce Mütercim-Tercümanlık, İngilizce Çeviribilim, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngiliz Dil Bilimi bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen 4 yıllık yükseköğretim kurumlarından mezun olmak

# ÖSYM tarafından yapılan Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavından (YDS) en az (B) düzeyinde (sınav tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış, son 5 yıl içerisinde alınan) veya Test of English as a Foreign Language (TOEFL-IBT) sınavından en az 96 puan düzeyinde (sınav tarihi itibariyle geçerlilik süresini doldurmamış, son 2 yıl içinde alınan) yabancı dil belgesi bulunmak

# Sınav tarihinden itibaren son iki yıl içinde alınmış olması kaydıyla ÖSYM tarafından 2016 ve 2017 yıllarında yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünden 70 ve üzerinde puan almış olmak

BAŞVURU

Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü personel alımı başvurular 16 Mrt tarihine kadar “Maliye Bakanlığı Gelir Politikaları Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Mali Hizmetler Dairesi Devlet Mahallesi Merasim Sokak No:9 Kat:1 Dikmen/ANKARA” adresine şahsen veya posta yolu ile yapılacak.

Başvuru evrakları ve detaylar için tıklayın

KPSSCAFE.COM.TR  | ANKARA

20 Şub 2018 - 11:38 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler