İl Özel İdaresi'ne KPSS'ye Girmiş Lise Mezunu İşçi Alınacak

İl Özel İdaresi'ne personel alımları yapılacak. Alım yapılacak adayların lise mezunu olması ve KPSS'ye girmiş olması yeterli. Peki diğer şartlar neler? haberimizde...

İl Özel İdaresi'ne KPSS'ye Girmiş Lise Mezunu İşçi Alınacak. İl Özel İdaresi'nin İŞKUR işbirliği ile hazırladığı ilan duyurusu kapsamında kuruma personel alımları yapılacak.

Iğdır İl Özel İdaresi'ne alınacak olan personeller hakkındaki tüm ayrıntılar yayımlanan ilan duyurusunda adaylara açıklandı.

Iğdır İl Özel İdaresi 1 adet daimi tam süreli beden işçisi alınacak. Adayların en az lise mezunu olması şart. Adayların ARALIK, IĞDIR MERKEZ, TUZLUCA, KARAKOYUNLU ilçelerinde yaşaması tercih sebebi olacak.

GEREKLİ ŞARTLAR;
Kurum adaylardan bazı şartlar istiyor. Bunlar şu şekilde sıralanıyor. Iğdır'da ikamet etmek, 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye'de meslek ve sanatlarını serbestçe yapabilmelerine, kamu, özel kuruluş veya işyerlerinde çalıştırılabilmelerine ilişkin kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak.

BAŞVURULAR;
BAŞVURULAR başladı. İŞKUR resmi web sayfasından ve il müdürlüklerinden 1 Şubat 2017 tarihine kadar başvurular yapılabilecek. İlana eski hükümlü adaylar başvuru yapabilecek. İlan hakkında daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen İŞKUR ile iletişime geçiniz. Çok daha fazla personel alım ilanı için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız
ios uygulama için ----> tıklayınız 
android uygulama için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Oca 2017 - 21:05 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler