İl Özel İdaresi KPSS En Az 50 Puanla Personel Alacak

Bolu İl Özel İdaresi'nin sözleşmeli personel alımı için başvuru süreci başlıyor. Bolu İl Özel İdaresi çeşitli pozisyonlarına alım yapacak. Detaylar kpss cafe adresinde...

Bolu İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alacak Başvurular Mart Ayında Başlıyor

Bolu İl Özel İdaresi'nin sözleşmeli personel alımı yapacağına dair bilgilendirme geçtiğimiz günlerde hem il özel idaresinin resmi internet sitesinden hem de Devlet Personel Başkanlığı sitesinden yayımlanmıştı.  Söz konusu bilgilendirmede alımların inşaat mühendisi, harita mühendisi, elektrik mühendisi, şehit ve bölge planlama, inşaat teknikeri, makine teknikeri, elektrik teknikeri, oto elektrik teknikeri, bilgisayar programcısı pozisyonuna yapılacağı açıklanmıştı.

Başvuruda bulunacak adayların lisans diploması istenen pozisyonlar için KPSS P3 ve KPSS P93 puan türlerinden en az 50 puan şartı bulunuyor. Başvuruda bulunacak adayın 35 yaşını doldurmamış olması gerekiyor. Alımlara dair tüm bilgilendirmeyi aşağıdaki duyuru linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Bolu İl Özel İdaresi Sözleşmeli Personel Alımı Duyurusu için TIKLAYINIZ

Kamu personeli alımları, gündemden gelişmeler, son dakika haberleri, ekonomi haberleri ve daha da fazlası için kpss cafe mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz. Personel alımına dair yorumlarınızı sayfanın altında bulunan yorum kısmı vasıtasıyla bizlerle ve diğer adaylarla paylaşabilirsiniz.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

23 Şub 2017 - 10:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

08

Cahit GÖKMEN - Ben kpss den 63 puan aldım çalışmak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18
07

Melek oflaz - Kpssden 58 aldım çalışmak istiyorum ama 1970 doğumluyum yardımcı olur musunuz çok başvuru yaptım bugün git yarın gel yardımcı olun lutfen

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18
06

Musa - 50 puanla kamuya adam alınırmı alınsa bile bunun adı adalet olurmu

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18
05

Recai - Kpss 55 puan aldım artık kamuda çalışmak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18
04

Guldem Badem - Ben kps den 69 puan aldim.Cok calismak istiyorum.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18
03

Sezal birsin - Kpss den 65 puan aldım. Halk eğitim bünyesinde çalışmak istiyorum.Daha önce hazır giyim alanında usta öğretici olarak çalıştım ama kadro alamadım bunun için yapmam gereken nedir?

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18
01

Yildiz uzun - Kpssden 63 puan aldim herhangi bir kurumda cok az bir ucretle de calismaya hazirim bilgisayar eğitim imde var

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 23 Şubat 10:18


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler