İl Özel İdaresi Kadrolu Personel Alımı Başvuruları Mart'ta Başlıyor (KPSS 50 Puan)

İl Özel İdaresi Şubat ayının ortalarında bir ilan duyurusu yayımladı ve personel alımı kapsamında 18 personel alacağını kamuoyuna açıkladı. Gerekli açıklamalar yapıldı fakat başvurular henüz başlamadı. Gerekli tüm ayrıntılar ve başvuru tarihleri kpsscafe'de...

İl Özel İdaresi Kadrolu Personel Alımı Başvuruları Mart'ta Başlıyor (KPSS 50 Puan)
Haber albümü için resme tıklayın

KPSS’DEN 50 PUAN KADROLU PERSONEL OLMAK İÇİN YETERLİ!

Bolu İl Özel İdaresi tarafından 17 Şubat 2017 tarihinde yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma kadrolu personeller alınacak. Alımlar hakkındaki ayrıntılar adaylara açıklandı.

İl Özel İdaresi'ne alınacak olan personeller sözleşmeli kadrolu olarak istihdam edilecek. Adayların KPSS'ye girmiş olması ve 50 puan almış olması yetiyor. Tabi başka şartlar da var.

Bolu İl Özel İdaresi'nin başvuru yapan adaylarında görmek istediği bazı şartlar bulunuyor. Adayların lisans ve önlisans mezunu olması şart. Her pozisyon için kurumun aradığı nitelik, şart ve belgeler farklılık gösteriyor. Kuruma inşaat, harita, orman, elektrik, ziraat, makine mühendisi, şehir planlamacısı, elektrik ve makine teknikerleri, oto elektrik teknikeri ve bilgisayar programcısı alımları planlanıyor.

Bolu İl Özel İdaresi açıklama kapsamında bu tabloyu adayların erişimine sundu;

Bolu İl Özel İdaresi kadrolu personel alımı başvuruları 1 Mart 2017 tarihinde başlayıp, 10 Mart 2017 tarihinde sonlanacak. Bolu İl Özel İdaresi 18 KADROLU personel alım ilanı hakkında daha fazla bilgi için lütfen BURAYA TIKLAYINIZ. 

Benzer personel alım ilanları için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip ediniz. Grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

25 Şub 2017 - 18:23 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

03

Cahit GÖKMEN - Kpss den 63 puan aldım il özel idarede çalışmak istiyorum

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 18:23
02

Engin - lise meuzunları ihtiyaç sahibi değilmi en çok işsiz ler arasında olan lise meuzunları saçma sapan işler

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 18:23
01

eeee - 2 yıllık oto elektrikci olur mu nerde iş yapacak nerde okuyacak sacma bence

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 25 Şubat 18:23


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler