İçişleri Bakanlığı 1545 Personel Alım Sonuçları Açıklandı! Site Yoğunluktan Erişime Kapandı

İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan 1545 büro personeli alımı için başvurular tamamlandı ve başvuru sonuçları açıklandı. Yoğun başvuru alan ilanın sonuçlarının açıklanmasıyla beraber, sonuç açıklama sayfası erişime kapandı.

Gün içerisinde yaptığımız haberde İçişleri Bakanlığı personel alım sonuçlarının açıklanacağını duyurmuştuk. Yapılan bu haberin ardından da birkaç dakika önce İçişleri Bakanlığı 1545 büro personeli alımı için sonuçları açıkladı. Yoğun başvuru alan ve adayların merakla beklediği sonuçlar, nihayet erişime açıldı.

Erişime açılan sonuçlarda; güvenlik araştırması ve başvuru formunun yanı sıra, taban ve tavan puanlara da erişim imkanı bulunmaktadır. Ancak yoğunluk nedeniyle eğitim düzeyleri üzerinden adayların kaç puanla listeye dahil oldukları öğrenilememektedir.

Site üzerindeki yoğunluğun azalmasıyla beraber, taban ve tavan puanları sizlere öğrenim düzeyleri üzerinden ulaştırıyor olacağız. Taban ve tavan puanlara erişim sağlamak ve listeyi görmek için mobil uygulamamızı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

Android ve iOS uygulamamız, ücretsiz olarak uygulama mağazalarında kullanıma sunulmuş durumdadır...

kpsscafe.com.tr | KONYA

26 May 2017 - 14:52 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler