Hafik SYDV Kamu Personeli Alımı Yapacağını Açıkladı(KPSS 60 puan)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarının personel alım ilanları devam ediyor. Kuruma ara ara alınan personellere bir yenisi daha eklendi. Adayların bazı kriterlere sahip olması gerekiyor. Bunlardan biri KPSS puanı şartı. Peki diğerleri neler? haberimizde...

Hafik SYDV Kamu Personeli Alımı Yapacağını Açıkladı

Hafik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı 23 Şubat 2017 tarihinde yayımladığı ilan duyurusu ile kuruma personel alımı yapılacağını kamuoyuna açıkladı. Gerekli tüm açıklamalar adayların erişimine açıldı.

Hafik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na büro görevlisi alınacak Kurumun adaylarda aradığı bazı şartlar var. Başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin 4 yıllık fakültelerinin herhangi bir bölümünden mezun olmaları gerekli. Adayların 2015 veya 2016 Kamu Personeli Seçme Sınavında KPSSP3 puan türünde en az 60 puan almış olması, SYDV adayının B sınıfı sürücü belgesine sahip olması ve aktif olarak araç kullanması, adayın  görevini yapmasına engel olabilecek, akıl hastalığı, vücut sakatlığı gibi özrü bulunmaması, son 6 aydır Hafik ilçe sınırları içinde ikamet ediyor olması şart.

Adayların bilgisayar ofis programlarını etkin olarak kullanıyor olmak, bilgisayar dersi aldığına dair transkript belgesi veya Milli Eğitim Bakanlığı MEB onaylı bilgisayar sertifikasına sahip olmak şartlarını bünyesinde barındırması şart.

Hafik Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı büro memuru alım başvuruları devam ediyor. BAŞVURULAR 9 MART 2017'de sona erecek. İşe alınan personele yılda iki sefer ikramiye verilecek.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım ilanlarından haberdar olmak ve kendinize uygun ilanı bulabilmek için KPSS CAFE HABER SİTESİ'ni takip etmeye devam ediniz.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   ios uygulamamızı yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

23 Şub 2017 - 18:49 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler