Hacettepe Üniversitesi Büro Personeli ve Mühendis Alacak

Hacette Üniversitesi Rektörlüğünden yayımlanan ilanda üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere en az önlisans mezunu büro personeli ve lisans mezunu gıda mühendisi alımı yapılacağı bildirildi.

Hacettepe Üniversitesi Büro Personeli ve Mühendis Alacak
Haber albümü için resme tıklayın

Hacettepe Üniversitesi Büro Personeli ve Mühendis Alacak

Hacette Üniversitesi Rektörlüğünden yayımlanan ilanda üniversitenin Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığında görevlendirilmek üzere en az önlisans mezunu büro personeli ve üniversitelerin mühendislik fakültesi gıda mühendisliği bölümünden lisans düzeyinde mezun olan mühendis alımı yapılacağı bildirildi.

KAÇ KİŞİ ALINACAK

Alım için ayrılan kontenjan 9 olarak açıklandı. Lisans düzeyinden 2 , önlisans düzeyinden 6 büro personeli alımının yanı sıra, 1 de mühendis alımı yapılacak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

Başvuruda bulunacak adayların aşağıdaki başvuru özel şartlarına göz atmaları gerekiyor: 

a) Mühendis

Üniversitelerin Mühendislik Fakültesi Gıda Mühendisliği Bölümünden lisans düzeyinde mezun olmak Gıda Mühendisliği alanında en az iki (2) yıl deneyim sahibi olup bu deneyimini SGK Hizmet Dökümü ile ve bu süre içinde çalıştığı kurumdan alacağı görev pozisyonunu gösterir onaylı yazı ile belgelendirmek  2016 – KPSS / P3 puan türünde en az 70 puan almış olmak

b) Büro Personeli

Üniversitelerin “İktisat, İşletme, Maliye, Ekonomi, İş İdaresi, Muhasebe, Finansal Yönetim” bölümlerinin birinden lisans düzeyinde mezun olmak “Ön Muhasebe, Satınalma, İhale” konularından birinde en az iki (2) yıl deneyim sahibi olup bu deneyimini SGK Hizmet Dökümü ile ve bu süre içinde çalıştığı kurumdan alacağı görev pozisyonunu gösterir onaylı yazı ile belgelendirmek 2016 – KPSS / P3 puan türünde en az 70 puan almış olmak

c) Büro Personeli

Üniversitelerin “İşletme, Büro Yönetimi, Halkla İlişkiler, Muhasebe, İnsan Kaynakları” bölümlerinin birinden ön lisans düzeyinde mezun olmak Ön Muhasebe, Satın alma ve İhale konularından birinde en az iki (2) yıl deneyim sahibi olup bu deneyimini SGK Hizmet Dökümü ile ve bu süre içinde çalıştığı kurumdan alacağı görev pozisyonunu gösterir onaylı yazı ile belgelendirmek 2016 – KPSS / P93 puan türünde en az 70 puan almış olmak

d) Büro Personeli

Üniversitelerin “Lojistik” bölümünden ön lisans düzeyinde mezun olmak Eğitimini kapsayan alanda en az iki (2) yıl deneyim sahibi olup bu deneyimini SGK Hizmet Dökümü ile ve bu süre içinde çalıştığı kurumdan alacağı görev pozisyonunu gösterir onaylı yazı ile belgelendirmek  B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak 2016 – KPSS / P93 puan türünde en az 70 puan almış olmak

Başvurular Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Personel Bürosuna şahsen yapılacak. Başvuru için gerekli belgeler ve diğer konulara göz atmak için TIKLAYINIZ.

21 Şub 2018 - 00:01 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler