Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Çok Sayıda Açıktan Personel Alımı Yapacak

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, DPB sitesinden çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Devlet Personel Başkanlığı web sitesi aracılığı ile bir duyuru yayımladı.
Duyuruda çok sayıda açıktan personel alımı yapacağını ilan etti.

İşte o ilan;

Gümrük ve Ticaret Bakanlığına İlk Defa Yapılacak Atamalar Hakkında Yönetmelik hükümleri uyarınca sınıfı, genel ve özel şartları, atanacak görev yerleri ile sayıları belirtilen kadrolara sözlü sınav sonrası açıktan atama yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Şartlar

*657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen genel şartlara sahip olmak.

*2014 yılı KPSS sınavında, KPSSP3, KPSSP93 ve KPSSP94 puan türlerinden 70 ve üzeri puan almış olmak.

-T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, yayımladığı ilanda aradığı bir çok personel için tek tek belirli şartlar koşmuştur. Bu detaylara aşağıdaki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz.

Başvuru ve Sınav Tarihleri 

Başvuru süresi 08 - 17 Haziran 2016 olarak belirlenmiştir.  Başvurular 17 Haziran 2016 tarihinde son bulacaktır. Sözlü sınavlar 14-15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Tüm ilan belgesini ve her aday için ayrı ayrı belirlenmiş şartları görebilmek, bütün ayrıntıları incelemek için lütfen TIKLAYINIZ.

Tüm kamu kurum ve kuruluşları akademik personel alım ilanlarından ilk önce haberdar olmak için lütfen kpsscafe.com.tr sitemizi takipte kalınız.

Kpsscafe.com.tr 

06 Haz 2016 - 09:56 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler