Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Açıktan 2016 KPSS ile 425 Memur Alacak! Başvurular Yarın Başlıyor

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Açıktan memur alımı için başvuru süreci yarın başlıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın resmi sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuruda bakanlığa açıktan sözlü sınav ile 425 memur alımı yapılacağı başvuruların 25 Ekim 'de başlayacağı ve 5 Kasım 2017 tarihine kadar süreceği belirtilmişti.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Açıktan 2016 KPSS ile 425 Memur Alacak! Başvurular Yarın Başlıyor
Haber albümü için resme tıklayın

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Açıktan 2016 KPSS ile 425 Memur Alacak! Başvurular Yarın Başlıyor 

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın Açıktan memur alımı için başvuru süreci yarın başlıyor. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın resmi sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan geçtiğimiz günlerde yayımlanan duyuruda bakanlığa açıktan sözlü sınav ile 425 memur alımı yapılacağı başvuruların 25 Ekim 'de başlayacağı ve 5 Kasım 2017 tarihine kadar süreceği belirtilmişti. Başvuru işlemleri internet üzerinden (www.gtb.gov.tr) yapılacak. Adayların başvuru yapabilmesi için 2016 KPSS'ye girmiş olması ve en az 70 puan almış olması gerekiyor.

Hangi Pozisyonlarda Alım Yapılacak?

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı 300 Gümrük Muhafaza Memuru , 50 Memur, 25 Avukat, 50 Tüketici Hakem Heyeti Raportörü Alacak.   Başvuru Genel ve Özel Şartları Neler?  Başvuruda bulunacak adayların 657 Sayılı DMK'nın 48'inci maddesindeki genel şartlara sahip olması, 2016 KPSS'den 70 puan ve üzeri almış olmasının (KPSSP3 puan türü)  yanı sıra pozisyonlara göre belirlenen özel şartları da yerine getirmesi gerekiyor.

Başvuru için gerekli niteliklere aşağıdan göz atabilirsiniz ; 

TAMAMI İÇİN TIKLAYINIZ

24 Eki 2017 - 13:58 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

02

tuba - ya bu denklik olayi nedir ben dis ticaret mezunuyum basvuru yapamam mi simdi

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 24 Ekim 13:58


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler