Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı (GTHB) 2500 Personel Alacak! Başvuru Şartları

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı tarafından yapılan açıklamada; bakanlık bünyesine 2500 personel alımı gerçekleştirileceği belirtilmişti. Yayımlanacak olan 2500 personel alım ilanına kimler başvuru yapabilecek, başvuru şartları nelerdir? Tüm detaylarıyla haberimizde...

Geçtiğimiz günler itibariyle aktarılan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı 2500 personel alımı için meraklı ve heyecanlı bekleyişin içine girmiş bulunmaktayız. Bakan tarafından yapılan açıklamada " Bir süreden beri gündemde olan personel alımı konusunda nihai aşamaya gelmiş bulunuyoruz. Bu kapsamda 2000'ini Bakanlığımız bünyesine, 500'ü Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Teşkilatına ve 200'ü de Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu'na (TKDK) olmak üzere toplam 2700 kişiyi istihdam etmiş olacağız. Bakanlığımız çatısı altında istihdam edeceğimiz 2000 kişinin tamamı 657 sayılı Kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli pozisyonda görev yapacak kimseler olacak. Ziraat, gıda, su ürünleri, balıkçılık teknolojisi, veteriner hekim vb. alanlardan istihdam edilecek 2000 kişinin alımına ilişkin takvimi en kısa sürede açıklayacağız. Tarım Kredi Kooperatifleri bünyesine alınacak 500 kişiye ilişkin olarak ise başvuru süreci devam etmektedir. Tarım Kredi'nin 17 Bölge Birliği'ne bağlı kooperatiflerde 286 kooperatif görevlisi, 204 ziraat mühendisi istihdam edilecek. Merkez Birliği bünyesine ise 10 müfettiş yardımcısı alınacak. Ayrıca TKDK bünyesine de 200 kişi alacağız. Alacağımız 200 kişi; denetim, hukuk, yerinde kontrol, proje uzmanı ve idari konularda görev yapacak. TKDK'nın personel alımına ilişkin detaylar, önümüzdeki günlerde kamuoyumuzla paylaşılacaktır. " ifadelerine yer verilmişti.

Başvurularda aranacak ortak özellikler

T.C vatandaşı olmak,

Sağlık problemi bulunmamak,

İletişim becerileri gelişmiş olmak,

Kamu zararına faaliyette yer almamış olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak,

Askerliğini yapmış veya en az iki yıl tecilli olmak,

Kendisine verilen görevi yerine getirebilecek olmak

Haberdar olun

Yayımlanan memur alımından anında haberdar olmak için KPSS CAFE mobil uygulamamızı Android ve iOS cihazlarınıza ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz. Uygulamalarımız mağazalarda kullanıma hazır durumdadır...

Android uygulama için> TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

27 May 2017 - 13:36 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

05

çınar - Bir an önce ilan yayınlanır laborant ve veteriner sağlık teknikeride alir inşAllah merakla bekliyoruz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 13:36
03

Bursk - Gida teknikeri de alin lutfen biraz dusuk puanda girsin. Uc kurus maas bile yok.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 13:36
01

Sevgi - Veteriner teknikeri alımıda olsa ne güzel olur 5 senedir atama bekliyorum kısmet olmuyor.

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 27 Mayıs 13:36


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler