Gençlik ve Spor Bakanlığı Avukat Alımı Başvuruları Sonlanıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nca açıklanan avukat alım ilanı kapsamındaki başvurular sürüyor. BAŞVURULAR 24 ŞUBAT 2017'DE SONLANACAK. İlanın tüm ayrıntıları haberimizde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine 10 adet avukat alımı yapmaya hazırlanıyor. 13 Şubat 2017'de başlayan başvurular 24 Şubat 2017'de sonlanacak. Adaylar heyecan içinde başvurularını tamamlamaya devam ediyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın boş bulunan 10 avukat kadrosuna giriş sınavı sonuçlarına göre personel alımı yapılacak. Kurumun adaylarda görmek istediği bazı şartlar bulunuyor. Bu şartlar, adayların 657 Sayılı DMK'da belirtilen genel şartları taşıması, Hukuk fakültesi Mezunu olması, ÖSYM tarafından 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan KPSS B grubu KPSS P3 türünden en az 70 ve üzerinde puan almış olması olarak sıralanıyor.

BAŞVURU SÜRECİ
Gençlik ve Spor Bakanlığı 10 adet avukat alım ilanı başvuruları 13 Şubat ile 24 Şubat 2017 tarihleri arasında www.gsb.gov.tr internet sitesinden online olarak kolaylıkla yapılabilecek. Başvuruların sona ermesine 3-4 gün kaldı. Başvuru yapmak isteyen adayların acele etmesi gerekiyor.

Benzer personel alımları ve kamu kurumlarına memur alımlarından anında haberdar olmak için KPSSCAFE haber sitesini takip etmeye devam ediniz.

Kurum Devlet Personel Başkanlığı resmi web sayfasında personel alımı dahilinde bu ilan duyruusu dışında 3 adet personel alım ilanı daha yayımladı. Bunlara erişim sağlamak için lütfen TIKLAYINIZ.

grubumuza katılmak için --->tıklayınız ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 21:06 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler