Gelir İdaresi Başkanlığı 2 Bin Memur Alımı Başvuruları Sonlanıyor!

Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından yürütülen 2 bin memur alımı için adaylara tanınan başvuru sürecinde sona gelindi. Adaylar 28 Nisan 2017 saat 17.30 a kadar başvuru işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Maliye Bakanı Naci Ağbal tarafından müjdelenen, memur alım sürecine ilişkin başvuruların tamamlanmasına saatler kaldı. Adaylar için son başvuru tarih 28 Nisan 2017 saat 17.30 olarak belirtilmiş başvuru detayları da aktarılmıştı.

Başvuruların tamamlanmasına az bir zaman kala, başvurmayı unutan veya düşünecek adaylar için son bir hatırlatma yapma gereği duyduk. Bu nedenle ilgili 2 bin memur alımı  (Gelir Uzman Yardımcısı/GUY) için başvuru şartlarını aktarıyor olacağız...

BAŞVURU ŞARTLARI

T.C vatandaşı olmak,

657 sayılı kanun dahilinde olmak,

En az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakülteleri ile bunlara denk okullardan mezun olmak,

35 yaşını doldurmamış olmak,

KPSS P35 puan türü üzerinden en az 70 puan almış olmak...

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvurular, adayların http://sinav.gib.gov.tr adresindeki “Online Sınav Sistemi”ne kayıt olarak, sistemde yer alan sınav başvuru formunu elektronik ortamda doldurmalarıyla gerçekleştirilmektedir.

2 bin GUY alımı için adaylara yazılı ve sözlü sınav uygulanacaktır. Diğer tüm detaylara ve sınav konularına erişim sağlamak için kılavuza göz atmanız gerekmektedir.

Kılavuza ulaşmak için > TIKLAYINIZ

kpsscafe.com.tr | KONYA

28 Nis 2017 - 10:43 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler