Fırat Üniversitesi'ne Kamu Personeli Alımları Yapılacak! Başvuru Süreci Başladı

Fırat Üniversitesi'nce hazırlanan ve adayların erişimine sunulan yazılı açıklama doğrultusunda kuruma personel alımları yapılacak. Başvurular başladı. detaylar haberimizde...

Fırat Üniversitesi'ne Kamu Personeli Alımları Yapılacak! Başvuru Süreci Başladı
Haber albümü için resme tıklayın

Fırat Üniversitesi'ne Kamu Personeli Alımı Yapılacak! Başvuru Süreci Başladı 

Fırat Üniversitesi tarafından 22 Haziran 2017 tarihinde adayların erişimine açılan personel alım ilanı doğrultusunda kurumun iki pozisyonuna personel alımları yapılacak.  

Fırat Üniversitesi, bünyesine öğretim üyesi ve uzman alımı gerçekleştireceğini, tüm ayrıntılar ve açıklamalar ile beraber kamuoyuna aktardı. Adayların aklına takılabilecek her sorunun yanıtı bu yazılı metinde açıklandı.  

Fırat Üniversitesi uzman ve öğretim üyesi alımına başvuruda bulunmak için adayların 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, ALES'ten en az 70 almış olmak, Yabancı ülkelerden alınan diplomaların denklik onaylı olması, Yabancı Dil Sınavlarından istenilen seviye puan almış olmak şartlarına uyması şart.  

Fırat Üniversitesi personel alım başvuruları 05.07.2017 tarihinde sona erecek. Daha ayrıntılı bilgi için lütfen buraya TIKLAYINIZ.

Gündem haberleri, eğitim haberleri, memur haberleri ve alım ilanlarına anında erişim sağlamak için bizi takip etmeye devam ediniz. Sosyal medyadan bizlere ulaşabilir, mobil uygulamalarımızı ücretsiz bir şekilde cep telefonunuza yükleyerek her an her yerde haberdar olabilirsiniz.  

grubumuza katılmak için --->tıklayınız  ios mobil uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android mobil uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız

kpsscafe.com.tr |ANKARA

22 Haz 2017 - 01:16 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler