Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Kadrolu Personel Alımı Yapacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü resmi web sitesi üzerinden kadrolu personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan egm personel ilanına ilişkin detaylar ve egm kadrolu personel alımı için gerekli görülen belgelere dair tüm bilgiler haberimizde...

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından kadrolu personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi site üzerinden yapılan duyuruda, kadrolu personel alımına ilişkin detaylar ve başvuru bilgileri yer almaktadır. Kurum bünyesinde kadrolu olarak çalışacak personellerin taşıması gereken nitelikler ve başvuru bağlantıları aşağıdadır.

 İlana başvuru yapan ancak, ilan şartlarını taşımadığı sonradan tespit edilen adayların, başvuruları ve buradan kazanılmış hakları iptal edilecektir.

Ayrıca sınav komisyonu, pozisyona uygun görmediği adayları, eleme hakkına da sahip olacaktır. Diğer tüm bilgiler için aşağıya göz atabilirsiniz.

Şartlar:

*657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabii olmak,

*Güvenlik soruşturması olumlu çıkmak,

*2016 yılı KPSS P-3 puanı bulunmak,

*Yönetmelikte belirtilen sağlık şartlarını taşımak,

*Sözlü veya uygulamalı sınav sonucu çerçevesinde başarılı sayılmak şeklinde aktarılmaktadır.

EK BİLGİLER

Sınavı kazanıp ataması gerçekleşen adaylar, kadroya geçebilmek için 3 yıl süreli olarak kurum bünyesinde çalışmak durumundadırlar.

Alım yapılacak iller:

AĞRI, ANKARA, BARTIN, BİLECİK, BİTLİS, IĞDIR, KARABÜK, RİZE, SİİRT ŞIRNAK 


MESLEK BİLGİSİ

PSİKOLOG ( 10 )

BAŞVURU TARİHLERİ

Yayımlanan ilana başvurular 19/12/2016 – 23/12/2016 tarihleri arasında alınacaktır. Tüm alımlardan ve ilanlardan haberdar olmak için KPSS CAFE mobil uygulamamızı ücretsiz olarak indirebilir, bildirimler alabilirsiniz.

Başvuru kılavuzu ve duyuru için https://www.egm.gov.tr/Duyurular/Documents/2016-8.%20D%C3%96NEM%20PS%C4%B0KOLOG%20ALIM%20%C4%B0LANI.pdf adresini takip ediniz.

kpsscafe.com.tr | KONYA

10 Ara 2016 - 17:13 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

asiye - Düz lise mezunuyum KPSS puanım 69 hangi bölümleri tercih edebilirim yardımcı olabilirmisiniz

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 10 Aralık 17:13


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler