Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) 78 Kadrolu Personel Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan ilan duyurusunda, EGM'nin 78 adet kadrolu personel alımı gerçekleştireceği bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün 26 Aralık 2016 tarihinde resmi web sayfasından kamuoyuna duyurduğu ilanları doğrultusunda çok sayıda kadrolu ve sözleşmeli personel alımları yapılacaktır.

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yapılacak olan alımlar hakkındaki tüm ayrıntılar duyurularda belirtilmiştir. EGM,  elektrik teknisyeni, sıhhi tesisat teknisyeni, hizmetli ve aşçı pozisyonları için personel alım ilanına çıktı.

Alım Yapılacak Pozisyonlar Ve Aranan Şartlar...

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün alım yapacağı personel sayısı ise, 15 elektrik teknisyeni, 15 sıhhi tesisat teknisyeni, 25 hizmetli ve 23 aşçı olarak belirlendi. Kurumun adaylarda aradığı şartlar; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesine uymak, atanmak istediği unvanla ilgili olarak belirtilen öğrenim şartı ve diğer nitelikleri taşımak,
 Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, Emniyet Genel Müdürlüğünce yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak. olarak sıralanmaktadır.  Personel alım duyurularından anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirebilirsiniz, mobil uygulamayı indirmek için lütfen TIKLAYINIZ

Emniyet Genel Müdürlüğü alımlarını KPSS puanlarını esas alarak gerçekleştirecektir. Ayrıntılı bilgileri, gerekli özel şartları ve belgeleri alttaki linkler aracılığı ile öğrenebilirsiniz.

Kadrolu Elektrik Teknisyeni Alımı ayrıntıları için TIKLAYINIZ.
Kadrolu Hizmetli Alımı ayrıntıları için TIKLAYINIZ.
Kadrolu Sıhhi Tesisat Teknisyeni alımı ayrıntıları için TIKLAYINIZ.
Kadrolu Aşcı Alımı ayrıntıları için TIKLAYINIZ.

Daha fazla personel alımı haberi ve alımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunmak için facebook grubuna ücretsiz katılın, facebook grubu ücretsiz kayıt için TIKLAYIN

BAŞVURULAR  16/01/2017 – 20/01/2017 tarihleri arasında gerçekleşecektir.

Kpsscafe.com.tr|ANKARA

26 Ara 2016 - 19:00 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.

01

FAZLI - Sıhhi Tesisat teknisyeni adayları kaç puanla başvuru yapacaksınız

Yanıtla . 0Beğen . 0Beğenme 26 Aralık 19:00


Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler