EGM Sözleşmeli Meteoroloji Mühendisi Alacak

Emniyet Genel Müdürlüğü Havacılık Dairesi Başkanlığı sözleşmeli Meteoroloji Mühendisi alımı yapacak.

EGM Sözleşmeli Meteoroloji Mühendisi Alacak
EGM Sözleşmeli Meteoroloji Mühendisi Alacak
Haber albümü için resme tıklayın

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Meteoroloji Mühendisi alımı yapacağını açıkladı. EGM'den yapılan açıklamada 1 kişilik kontenjan  ilan edilirken, başvuruda bulunacak adayların 2016 KPSS'ye girmiş olması gerektiği, Fakültelerin dört yıllık Meteoroloji Mühendisliği bölümü mezunu olması gerektiği, yine KPSS'den P3 puan türünden en az 70 ve üzeri puan almış olması gerektiği bildirildi.

Alım Ankara'daki Havacılık Dairesi Başkanlığı için gerçekleşecek.  Sınav için başvurular 9 Nisan ile 13 Nisan 2018 tarihleri arasında talep edilen belgelerle İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü'ne şahsen  yapılacak. Sözlü sınav tarihi ve diğer konularla ilgili detaylara erişim sağlamak istiyorsanız aşağıdaki başvuru kılavuzunu inceleyebilirsiniz.

TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

20 Mar 2018 - 23:18 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler