EGM Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi Alacak!

Emniyet Genel Müdürlüğü Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi alımı yapacak. Başvuru işlemleri Mart ayında başlıyor...

EGM Sözleşmeli Bilgisayar Mühendisi Alacak!

İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) , kendi resmi sitesi ve Devlet Personel Başkanlığı aracılığıyla sözleşmeli bilgisayar mühendisi alımı yapacağını duyurdu. İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü, kadrolu personel alımlarının yanı sıra sözleşmeli alımlar için de duyuru yayımlamaya devam ediyor.

EGM resmi internet sitesinden ve Devlet Personel Başkanlığı'ndan yayımlanan yeni duyurulara göre EGM Bilgisayar ve Elektrik-Elektronik Mühendisi alımı yapacak. Başvuru işlemleri 8 ile 17 Mart 2017 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Başvuruda bulunacak adayların 2016 Yılı KPSS P3 puan türünden en az 50 puan almış olması gerekiyor. Bilgisayar mühendisi pozisyonu için başvuruda bulunacak adayların genel şartların yanı sıra özel şartlara da göz atmaları büyük öneme sahip. İlgili başvuru şartlarını aşağıdaki duyuru linkine tıklayarak öğrenebilirsiniz. Başvuru işlemleri İl Emniyet Müdürlüklerinin Personel Dairesi aracılığıyla yapılacak.  Başvuru için gerekli belgeler; Kimlik Belgesi, son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, kpss sonuç belgesi, eğitim durumunu gösterir belge olarak açıklandı.

Bilgisayar Mühendisi Alım Duyurusu için TIKLAYINIZ.

KPSSCAFE.COM.TR - ANKARA

26 Şub 2017 - 11:09 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler