EGM Kadrolu Memur Alımı Başvuruları Başladı (KPSS 65 Puan)

EGM kadrolu memur alımı başvurular bugün başladı. Peki ilana kimler başvurabilir? Başvuru şartları nelerdir? Başvurular nasıl yapılacak? Başvuru esnasında istenen evraklar nelerdir?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz hafta bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS 65 puan şartı ile aşçı alımı yapılacağı belirtildi. İlana başvurular bugün başladı.

EGM tarafından yayımlanan ilanda 16 farklı İlde bulunan şubelerde istihdam etmek üzere 16 aşçı alımı yapılacağı belirtildi.

Kimler Başvurabilir?

# 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesindeki genel şartlara haiz olmak,

# Atanacağı görevi yapmaya engel hehrangi bir sağlık sorunu olmamak,

# Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak,

# Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından, başvuruların sona ermesinin sonra yapılacak sözlü ve/veya uygulamalı sınavda başarılı olmak.

# Mesleki Teknik Eğitim veren Ortaöğretim Kurumlarının Yiyecek İçecek Hizmetleri alanında bulunan Aşçılık veya Mutfak dallarından birinden mezun olmak.

# 2016 KPSS P94 puan türünden en az 65 almış olmak.

Başvuru

İlana başvurular aşağıdaki evraklarla yapılacak. Başvurular 15 Aralık tarihine kadar İl Emniyet Müdürlükleri Personel Şube Müdürlüğüne şahsen yapılacak.

# Kimlik,
# KPSS sonuç belgesi,
# Mezniyet Belgesi,
# 2 vesikalık fotoğraf,

Sonuçlar

2016 yılı KPSS-P94 puanına göre yapılacak olan sıralamada en yüksek puandan başlamak üzere alınacak personel sayısının 5 (beş) katı kadar aday sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır. Son sıradaki aday ile aynı puana sahip olan adayların tamamı sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır. Sözlü ve/veya uygulamalı sınava girmeye hak kazananların, sınav yerleri ve sınav tarihleri www.egm.gov.tr internet adresinde ilan edilecek olup, adaylar T.C. kimlik numarası, adı ve soyadı bilgilerini sisteme girerek başvuru sonucuna ulaşabilecektir.

Başvuruda bulunan adaylardan, belirtilen şartları taşıyanlar, sözlü ve/veya uygulamalı sınava çağrılacaktır.

Sözlü ve/veya uygulamalı sınav adayların;

a) Mesleki bilgi ve mesleki yeteneği,

b) Bir konuyu kavrayıp özetleme, ifade etme yeteneği, muhakeme gücü,

c) Genel yetenek ve genel kültürü,

ç) Davranış ve tepkilerinin mesleğe uygunluğu,

d) Özgüveni, bilimsel ve teknolojik gelişmelere açıklığı, yönlerinden değerlendirilerek gerçekleştirilecektir.

5) KESİN BAŞARI LİSTESİ

a) Kesin başarı listesi, sözlü ve/veya uygulamalı sınavdan sonra belirlenecek olup, adayların merkezi sınav (2016 yılı KPSS-P94) ile sözlü ve/veya uygulamalı sınavda aldıkları puanların aritmetik ortalamasına göre en yüksek puandan başlanarak sıralanacaktır.

b) Puanları eşit olan adaylardan, merkezi sınavda aldığı puan yüksek olan, bunun da eşitliği halinde yaşı büyük olan aday üst sırada yer alacaktır.

c) Hesaplanan sıralamaya göre atanmaya hak kazanan adaylar belirlenecektir. Ayrıca asıl aday sayısı kadar yedek aday da belirlenebilir.

Memur ve Personel alım ilanlarından haberdar olmak için;

KPSSCAFE android uygulamamızı ücretsiz indirmek için ---->>> tıklayın

KPSSCAFE ios uygulamamızı ücretsiz indirmek için----> tıklayın

Kpsscafe.com.tr  | Ankara

11 Ara 2017 - 16:41 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler