EGM 1000 Komiser Yardımcısı Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Emniyet Genel Müdürlüğü 1000 Komiser Yardımcısı Alıyor. Başvurular henüz başlamadı. Lakin başvuru yapmak için binlerce aday sıraya girdi bile. Peki bu ilana kimler başvurabilir, kimlerin başvuru hakkı yoktur? haberimizde...

Emniyet Genel Müdürlüğü 1000 Komiser Yardımcısı Alacak. Geçtiğimiz Emniyet Genel Müdürlüğü ile Polis Akademisi resmi web sayfalarından açıklanan duyuru ile kamuoyuna açıklanan alımlar için heyecan dorukta.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nce yayımlanan ilanlarda kuruma 1000 Komiser Yardımcısı Alacağı duyurulur iken, gerekli şartlar da adaylara açıklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü 1000 Komiser Yardımcısı Alımı başvuruları 8 Şubat 2017 tarihinde başlangıç yapacak. 950 adet erkek, 50 adet bayan alımı olacak. Başvuru yapacak olan adaylar heyecan içinde başvuruların başlamasını bekliyor.

Peki bu alım ilanına başvuru yapmak için adayların hangi şartlara sahip olması gerekiyor? 

Adayların En az 4 yıllık lisans seviyesindeki bir yükseköğretim programından veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, Başvuru tarihi itibariyle meslekte fiilen 2 yılını doldurmuş olmak, Sınavın yapıldığı yılın 31 Aralık tarihi itibariyle 45 yaşından gün almamış olmak, Son 2 performans değerlendirme puanı iyi veya çok iyi olmak, Son 2 yıl içinde kısa süreli durdurma cezası ve meslek yaşantısı içerisinde uzun süreli durdurma cezası almamış olmak, Haklarında meslekten veya memuriyetten çıkarma cezasını gerektirecek suçlardan dolayı adli veya idari soruşturma yapılıyor olmamak şartlarını bünyelerinde barındırması şart.

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alım ilanı başvuruları 15 Şubat 2017 tarihinde sonlanacak. İlanın tamamını görebilmek için lütfen TIKLAYINIZ.

MOBİL UYGULAMALARIMIZ İÇİN TIKLAYINIZ. 
KPSSCAFE.COM.TR|ANKARA

21 Oca 2017 - 17:12 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler