DPB'de Yayımlandı! BDDK 100 Personel Alımı Yapacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna çok sayıda personel alımı yapılacak. Gerekli açıklama DPB'de açıklandı. Tüm şartlar ve başvuru süreci hakkında bilgi almak için haberimize göz atabilirsiniz.

DPB'de Yayımlandı! BDDK Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi wev sayfasında 21 Şubat 2017 gecesi yayımlanan ilan duyurusu kapsamında kuruma çok sayıda personel alınacak.

Alımlar giriş sınavı ile yapılacak Bu sına sözlü ve yazılı olmak üzere iki aşamadan oluşacak. Alınan personeller uzman yardımcısı pozisyonunda görev alacak. Başvurular henüz başlamadı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu personel adaylarında bazı şartlar arıyor. Bu şartlar;
1- Türk vatandaşı olmak.
2- Kamu haklarından mahrum bulunmamak.
3- Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin
ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
4- Askerlik durumu itibarıyla;
a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak,
c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak.
5- Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak olarak devam ediyor. Tamamı ilan metninde...

BAŞVURU SÜRECİ
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu uzman yardımcısı alım başvuruları, 27/02/2017 tarihi saat 14.00'da başlayıp, 10/03/2017 tarihi saat 16.00’da sona erecek.

Daha fazla bilgi ve ilan metnine göz atabilmek için lütfen TIKLAYINIZ.

Grubumuza katılmak için --->tıklayınız   En hızlı erişim imkanları ve ios uygulamamızı cep telefonunuza yüklemek için ----> tıklayınız android uygulamamızı ücretsiz yüklemek için ---->>> tıklayınız
kpsscafe.com.tr|ANKARA

21 Şub 2017 - 00:16 - KPSS



göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak KPSS Cafe Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan KPSS Cafe hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler KPSS Cafe editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı KPSS Cafe değil haberi geçen ajanstır.



Anket Kamuya Memur Ve Personel Alımlarında Mülakat Kaldırılmalı mı?
Tüm anketler